Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Rendezvous with Mozart

Подобни изживявания

Подобни категории

Rendezvous with Mozart

5.0 (1)
От 413,00 лв.
Rendezvous с Моцарт в двореца Шьонбрун във Виена включва посещение в двореца, хубава вечеря в кафе-ресторант "Residenz" и класически концерт с двореца Шьонбрун Orchestra Vienna. Резервирайте вашите билети за Rendezvous с Моцарт във Виена тук!

Насладете се на една вечер на царски удоволствия от ходене през разкошен дворец, яде хубава вечеря и завършва с грандиозен финал на двореца Шьонбрун Оранжерия, качването на музикално пътешествие с двореца Шьонбрун Orchestra Виена.

Започнете вашето пътуване с посещение на церемониалните зали на световно известния дворец Шьонбрун, най-популярната туристическа атракция в Австрия. Гостите ще получат аудио пътеводител и могат да предприемат турнето Palace по всяко време по време на официалното работно време на двореца, но ние препоръчваме на нашите гости започват дворец турнето на аудио пътеводител не по-късно от 16:00

В 18:30: Вечерята ще се сервира в The Café-Restaurant Residenz, находящ се в бившия дворец Шьонбрун кухнята. Тази сграда, разположена в така наречената Ehrenhof, е в непосредствена близост до главния вход на двореца. Тук елегантна вечеря три-степенно ви очаква, вкл. ястия, типични за времето на Моцарт. (Напитките не са вкл. В цената).

В 20:30 (откритите в 20:00 вратите): Концертът се провежда в сложно възстановено Schönbrunn Palace оранжерията, която е изиграла важна роля в кариерата на Моцарт (той извършва в оранжерията на няколко пъти). Музикалното изпълнение е от известния дворец Шьонбрун Orchestra Vienna, придружен от вокалисти и балетни танцьори. Програмата е с J. Щраус и Моцарт. Наш гост ще бъде връчен алкохолна напитка в бара Оранжерия, и също така ще получите програма за концерта, а "Най-доброто от Моцарт CD", изпълнена от двореца Шьонбрун Orchestra Виена. Освен това ние имаме запазени места в двете предни редове. По време на антракта, моля присъединете се към нас за чаша пенливо вино и вкусна "Mozartkugeln" (многослойни шоколадови трюфели) в бара.

Ще намерите план за сядане на двореца Шьонбрун оранжерията е тук . Можете да избирате между четири категории на билетите: VIP, A, B ог C, отнасящи се до предната, средната и задната част на залата, съответно.

Важна информация:
- Малко след като резервацията е завършена, ще получите вашите електронни билети чрез електронна поща. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си на оранжерията, където ще трябва да ги обменят за вашите билети. Можете да обмените вашите електронни билети от 9:00 AM само на вашия резервирана дата турне.
- Концерт продължителност вкл The. антракт е 1 ½ до 2 часа, и завършва приблизително 22:15.
- На избрани дни, концерти могат да се провеждат в Голямата галерия или Gold Room White намира вътре Шьонбрун или в други концертни зали във Виена. Можете, разбира се, ще се посъветва, ако промяната на концертна зала се случва.
- След двореца Шьонбрун концерти, такситата ще бъдат на разположение точно пред двореца Шьонбрун Оранжерия. Метрото ще продължи до полунощ в 5-8 минутни интервали.

Часове на провеждане

Можете да събирате вашите електронни билети от 09.00AM и да започнат свой дворец посещение в същото време, ако искате, но ние ви препоръчваме да започнете Palace турне на аудио пътеводител не по-късно от 16:00 Вечеря се сервира в 18:30 и концерт започва в 20:30.

Резервирайте

Ср, 27 Май 2020

Незабавно потвърждение на поръчката

Принтирайте билетите

Продължителност: 2 часа

Часове на провеждане

Инструкции за мястото

Rendezvous with Mozart

Адрес
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.