Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Sisi's Treasures

Similar experiences

Similar categories

Sisi's Treasures

От 415,00 лв.
На нашата обиколка Treasures Sisi във Виена, ще се почувствате като Empress за един ден! Резервирайте вашите билети за Treasures Sisi, която включва посещение на Мебели колекция Imperial, Императорския дворец (Хофбург), двореца Шьонбрун с вечеря и концерти в оранжерията!

Опитът имперска Виена през очите на легендарния императрица Елизабет (Сиси). Кралският атмосфера на имперска Виена ще ви следват навсякъде, където отидете. Вие ще посетите великолепни сгради и музеи, да се отдадете на кулинарните изкушения и тогава ще украси вечер концерт в двореца Шьонбрун оранжерията с вашето присъствие. Royal удоволствие е гарантирано.

През деня можете да се разходите през бивша собственост на Хабсбургската династия: двореца Шьонбрун, лятната резиденция на Сиси и Франц Йосиф, Мебели колекция Imperial, където прекрасна мебели от епохата Сиси е на дисплея, както и Империал Palace (Хофбург), в която се помещава императорските апартаменти, Музея на Сиси и Silver колекция Imperial.

Но Treasures Sisi е много, много повече, тъй като вкл. много хубава вечеря, която ще се връчва на резервирания ден в Café-Restaurant Residenz, в непосредствена близост до двореца Шьонбрун. Масата ви ще бъде готов за вас на бившия Palace кухнята, който сега е един прекрасен ресторант с чудесна атмосфера. Вечеря е възхитителен меню три-Разбира се. (Напитките не са вкл. В цената).

За големия финал, ще присъства на концерт в двореца Шьонбрун Оранжерия: най-добрите места са запазени, за да се насладят на концерта с двореца Шьонбрун Orchestra Vienna (Program ще бъде J. Strauss и В. А. Моцарт). Присъединете се към нас в бара по време на паузата за чаша пенливо вино. Като много специален подарък, вие ще получите Port-Ami, за да вземе у дома.

Знаем, че това е да много да посетите в един ден, това е причината, ако резервирате тук, вашите билети за посещение на двореца Шьонбрун, на Imperial Collection Мебели и Imperial Palace (Хофбург) е валидна за всеки ден ли след вашата резервирана дата за вечеря в Café-Restaurant Residenz & концерта в двореца Шьонбрун Оранжерия.

Важна информация:
- Малко след като резервацията е завършена, ще получите вашите електронни билети чрез електронна поща. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си на оранжерията, където ще трябва да ги обменят за вашите билети. Можете да обмените вашите електронни билети от 9:00 AM само на вашия резервирана дата турне.
- Вечеря в Café-Restaurant Residenz се сервира в 18:30 и на концерта в двореца Шьонбрун Оранжерия започва в 20:30 на вашия фиксиран резервирана дата.
- Концерт продължителност вкл The. антракт е 1 ½ -2 часа и приключва около 22:15.
- На избрани дни, концерти могат да се провеждат в Голямата галерия или Gold Room White намира вътре Шьонбрун или в други концертни зали във Виена. Можете, разбира се, ще се посъветва, ако промяната на концертна зала се случва.
- Работно време за Imperial Collection Мебели: вторник до неделя от 10:00 до 18:00.
- Работно време за Imperial Palace (Хофбург): Всеки ден от 9.00 ч. до 17:30.
- Работно време за двореца Шьонбрун Посетете: всеки ден от 8.30 ч. до 17:30.
- Можете да посетите Мебели колекция Imperial, Императорския дворец (Хофбург) и двореца Шьонбрун всеки ден ли до един месец след вечеря и концерт в двореца Шьонбрун.
- След концерта на двореца Шьонбрун, такситата ще бъдат на разположение точно пред двореца Шьонбрун Оранжерия. Метрото ще продължи до полунощ в 5-8 минутни интервали.

Opening hours

Вие трябва да събере всичките си билети в боксофиса в Orangerie двореца Шьонбрун, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien от 09.00AM на вашия резервирана дата!

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 2 hours

Opening hours

Инструкции

Sisi's Treasures

Address
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.