Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Golden Horn Tour

Similar categories

Golden Horn Tour

От 68,00 лв.
Хайде този Golden Horn Tour и опит тон той Еюп Султан джамия и гробницата, Miniatürk и се вози в кабинкови лифтове нагоре по хълма към Пиер Лоти Coffee House и се насладят на гледката на Златния рог.

Посетете един от най-свещените места в света след Мека, Медина и Йерусалим, Джамията Еюп Султан и гробница. Всеки ден хиляди хора посещават джамията. Еюп-El-ENSARI беше спътник и знаменосец на пророка Мохамед, който почина по време на арабски Assult през 7 век. Неговият гроб е най-важно ислямски храм в Истанбул.

След посещение на джамията Еюп Султан, ние ще се вози в кола кабел към Пиер Лоти Coffee House, разположен на буйни зелен хълм, от който можете да се насладите на прекрасна панорамна гледка към Златния рог. Кабинковият лифт осигурява гледка от птичи поглед на Златния рог, докато изкачване до кафенето - 550 метра височина само 115секунда. Къщата за кафе е кръстен на френския автор и поет, Pierre Loti, който беше много любители на Истанбул и е написал, докато седеше в това кафене, наслаждавайки се на гледката.

След това ние ще посети Miniatürk, един от най-големите миниатюрни паркове в света, показващи макети на известни архитектура от Истанбул, Анатолия и бившите османски територии. Паркът отразява възраждането на турската култура и история в цялото му великолепие, докато изобразявайки начина на живот на обществото през целия възрасти.

Пътуването включва и възможност за вас да се опита колоритен търговски център, където можете да получите своите сувенири от Истанбул.

Продължителност: 3 часа от 14:00-5: 24:00.

Пътуването включва следните акценти:
- Еюп Султан джамия и Tomb
- Пиер Лоти Coffee House
- Miniatürk

Включено в цената на билета: Трансфер от / до централно разположени хотели в Истанбул, входни такси и опитен водач.

Важна информация:
- Малко след като резервацията е пълна, ще получите е-билет по пощата. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си на турне.
- Има безплатен двупосочен трансфер до / от централно разположени хотели в близост до пл. Таксим, Султанахмет и Аксарай.. Преди да можете да завършите резервацията си, вие ще бъдете помолени да ни даде името на вашия хотел, така че ние можем да организираме вашия трансфер. Ако отседнете в хотели в близост до летището или в хотели, разположени в азиатската част на Истанбул, а след това там може да се добавя такса пикап, или вие ще бъдете помолени да се появи в една обиколка старт адрес в централната част на Истанбул. Преди да можете да завършите резервацията си, вие ще бъдете помолени да ни даде името на вашия хотел, така че ние можем да организираме вашето пикап.
- Обиколката започва в 14:00, но тъй като сте се качват в хотела си, ви молим да се обадите на нашия туроператор прибл. 24 часа предварително, за да получите точна пикап време, за да се избегне чака във фоайето на хотела. Телефонният номер ясно ще се стартира на ваучер / д-билет ще ви изпратим.
- Турнето е на английски език.
- Детски билети са на разположение на възраст 3-7. Деца между 0-2 годишна възраст са безплатни, когато са придружени от възрастен.
- Най-малко шестима гости се изисква да използва това турне.
- The Golden Horn Tour е достъпно на понеделник и четвъртък следобед.

Opening hours

Продължителност: 3 часа от 14:00-5: 24:00.

Книга

fri, 28 feb 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 3 hours

Departure times

Инструкции

Golden Horn Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.