Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Green Mosque & Bursa Tour

Подобни категории

Green Mosque & Bursa Tour

 
От 192,00 лв.
Присъединете се към нас за цял ден пътуване до Green Бурса, като турския град е прякор, защото на околните своята гора. На това турне ще посети Голямата джамия, джамия Green и мавзолея и се насладете на пазар на коприната в Капалъ чарши.

Турнето сваля с ферибот, от който можете да се насладите на красивата природа минава. След това ще карам в Бурса, бивша османска столица. Тук ще се насладите на вкусно "Kebap на Александър Велики" за обяд.

След обяд посещение на Голямата джамия (известен също като Ulucami), джамия и Green Green мавзолея (само отвън) и стария пазар на коприната в Капалъ чарши.

След това можем да карам 600-годишен İnkaya платана, която създава основата за един от най-старите селища на Бурса, основани от османците. На път за планината Улудаг ние ще си вземе почивка за кафе. Планината е известна също като легендарния Олимп, мястото, от което боговете гледания Троянската война. Тук можете да получите прекрасна гледка към града.

Продължителност: 13 часа от 9:00 AM-10: 17:00.

Пътуването включва следните акценти:

- Зелената джамия (Джамия Yeşil) и Зелената Мавзолея
- Пазарът на коприната
- Връх Улудаг

Включено в цената на билета: Двупосочен трансфер от / до централно разположени хотели в Истанбул, признания на Зелената джамия и Мавзолей, обяд и опитен водач.

Важна информация:
- Малко след като резервацията е пълна, ще получите електронен билет по пощата. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си на турне.
- Има безплатен двупосочен трансфер до / от централно разположени хотели в близост до пл. Таксим, Султанахмет и Аксарай.. Преди да можете да завършите резервацията си, вие ще бъдете помолени да ни даде името на вашия хотел, така че ние можем да организираме вашия трансфер. Ако отседнете в хотели в близост до летището или в хотели, разположени в азиатската част на Истанбул, а след това там може да се добавя такса пикап, или вие ще бъдете помолени да се появи в една обиколка старт адрес в централната част на Истанбул. Преди да можете да завършите резервацията си, вие ще бъдете помолени да ни даде името на вашия хотел, така че ние можем да организираме вашето пикап.
- Обиколката започва в 9 ч., но тъй като сте се качват в хотела си, ви молим да се обадите на нашия туроператор прибл. 24 часа предварително, за да получите точна пикап време, за да се избегне чака във фоайето на хотела. Телефонният номер ясно ще се стартира на ваучер / д-билет ще ви изпратим.
- Детски билети са на разположение на възраст 3-7. Деца от 0-2 години са безплатни, когато са придружени от възрастен.
- Турнето е на английски език.
- Не се изискват предварителни резервации.
- Това турне има минимално изискване за пътници на шестима гости. Можете да поръчате по-малко, но ако изискването не е изпълнено, да си турне, е предмет на разсрочване. В малко вероятния случай на отмяна, поради минималните изисквания за превоз на пътници не са изпълнени, ще се предоставя възстановяване.

Часове на провеждане

Продължителност: 13 часа от 9:00 AM-10: 24:00.

Резервирайте

Нед, 5 Юли 2020

Незабавно потвърждение на поръчката

Принтирайте билетите

Гид на живо

Продължителност: 13 часа

Часове на отпътуване

Инструкции за мястото

Green Mosque & Bursa Tour

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.