Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Movie Stars' Homes Tour & Madame Tussauds

Подобни категории

Movie Stars' Homes Tour & Madame Tussauds

 
От 131,00 лв.
Започваме обиколката с пътуване до Sunset Strip и да видим такива позорни места като The Whiskey A Go Go, прословутия Viper Room, Камарата на Blues, модерния Sky Bar, Chateau Marmont и The Beverly Hills Hotel.

Карай през модерен Rodeo Drive и да видим къде богатите и известните магазин, включително Gucci, Prada, и бижутер Хари Уинстън магазините. Не пропускайте елегантен Beverly Wilshire Hotel включен в "Pretty Woman".

! Не забравяйте да въвеждат своя фотоапарат, никога не знаеш кой ще видите
някои от 40 знаменитост домовете да се търси на това турне включва: Halle Berry, Katy Perry, David & Victoria Beckham и Том Круз.

Приключете обиколка с посещение на музея на Мадам Тюсо в Холивуд. Музеят се простира на три етажа и разполага с интерактивни апарати с 18 тематични зони и предлага уникална възможност за вас да се насладите на блясъка на Холивуд.

Обиколката включва следните hightlights:
- Sunset Strip
- Homes Над 40 звезди "
- Rodeo Drive
- В холивудската Алея на славата
- Знакът Hollywood
- Grauman на китайски театър
- Мадам Тюсо в Холивуд

Продължителност: 3 часа

Важна информация:
- Малко след като резервацията е завършена, ще получите електронен билет на имейл. Моля, отпечатайте тази и я носете със себе си на турнето си.
- Осигурен е безплатен транспорт до включена в този списък на хотели. Ако не сте отседнали в хотел в списъка, моля изберете най-удобния за вас в списъка, така че ние можем да организираме вашето пикап.
- Обиколката започва в 9:30 AM, но тъй като сте се качват в близкия хотел, ние любезно Ви молим да се обадите на нашия туроператор прибл. 24 часа предварително, за да получите точна пикап време, за да се избегне чака във фоайето на хотела. Телефонният номер ясно ще се стартира на ваучер / д-билет ще ви изпратим.
- Детски билети са на разположение за деца на възраст между 3-11. Деца между 0-2 годишна възраст са безплатни, когато са придружени от възрастен.

Часове на провеждане

Турнето работи ежедневно в 9.30 ч..

Резервирайте

Ср, 12 Май 2021

Незабавно потвърждение на поръчката

Принтирайте билетите

Продължителност: 3 часа

Часове на провеждане

Инструкции за мястото

Movie Stars' Homes Tour & Madame Tussauds

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.