Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Grand Canyon South Rim Tour

Подобни категории

Grand Canyon South Rim Tour

 
От 218,00 лв.
Насладете се на геоложко чудо по-известен като Grand Canyon. На това турне ще се набързо далеч от неонови джунглата, която е в Лас Вегас и ще ви отведе до място, което никога няма да забравя. Снимките не го правят правосъдието, великолепието на Големия каньон трябва да е опит в лице.

Вашият ден ще започнете да се отклонихме от известния Las Vegas Strip. Функция за Големия каньон, вашият екскурзовод ви кажа за района, най-исторически и интересни факти за испанските изследователи, множество местни култури и началото на Западните Settlers на Северна Аризона.

Когато стигаме до изключително Националния център Географски посетители ще получите вкусната обяд и малко време, за да получите някои сувенир пазаруване направено, преди да замине, за да Национален парк Гранд Каньон.

При пристигането си, ще имате свободно време в Mather Point да проучи пътеки редят на ръба на каньона, или просто да се вземат в спираща дъха гледка на Гранд Каньон. Тъй като ние главата дълбоко в Националния парк ще направим спирка за повече време, разглеждане на забележителности в Bright Angel Lodge един от най-оригиналните хотелски дестинации в Grand Canyon South Rim, разположени директно върху ръба на Големия каньон самия.

Акценти в броя:
- Фото стоп на язовир Хувър от невероятно O'Callaghan-Тилман мост
- Вижте угасналия вулкан "Укрепване Hill '
- Обяд сервиран в центъра за National Geographic Посетителския
- Посещение на най-широката и най-дълбоката точка в Grand Canyon е South Rim (над 8400 фута дълбок и 21 мили в диаметър.)
- Ride борда треньор луксозен мотор, оборудван с тоалетни и климатик
- Безплатни шоу билети

Продължителност: 14 часа

Важна информация:
- Малко след като резервацията е пълна, ще получите електронен билет по имейл. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си на турне.
- Това турне включва безплатен хотел пикап и капка излитане за гостите, отседнали в хотели в близост до The Газа. По-късно в процеса на резервация, ние ще поискаме за подробности вашия хотел. Pick-нагоре е между 06:00 AM и 07:30 AM.
- От 24 до 48 часа преди дата турне, трябва да се обадите на нашия агент, за да планирате вземете време във вашия хотел или в близост до The Strip .От електронен билет получавате след като сте завършили вашата резервация нашите агенти безплатен номер е посочен
- Турнето е на английски език.
- Детски билети са на разположение за деца под 2-годишна възраст.
- Следните предмети са забранени за нашите треньора мотор обиколки поради ограничения на сигурността на язовира Хувър: багажно, големи раници, костюм случаи, чанти, охладители и алкохол.

Часове на провеждане

Обиколката започва да тече от 07:30 AM - 21:30

Резервирайте

Вт, 22 Сеп 2020

Незабавно потвърждение на поръчката

Принтирайте билетите

Продължителност: 14 часа

Часове на провеждане

Инструкции за мястото

Grand Canyon South Rim Tour

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.