Търсене

За Ticmate

  • 3,5 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Venue Information

Move cursor over image to enlarge
Paris Essential

Paris Essential

Similar experiences

Similar categories

Paris Essential

4.1 (11)
От 117,50 €
Този 3 начин екскурзия, "Париж Essential", ще ви даде възможност да открият Париж, нейната история и големи здания от лукс треньор и круиз по Сена, както и от Айфеловата кула, където можете да се насладите на 2 курс обяд .

Първа стъпка е автобусна обиколка с аудио коментари (на разположение на 13 езика, вкл. Английски, испански, френски, немски, италиански, холандски), така че можете да чуете на уникалната история на Париж и се възхищаваме на своите основни площади, мостове, главни улици и сгради , като: на площада Opera, Конкорд, Лувъра, Шанз-Елизе, Триумфалната арка, площад Трокадеро, инвалидите, Pont-Ньоф, площада на Бастилията и операта, катедралата Нотр Дам, Люксембургските градини, Saint-Germain Des Пре и Eiffel Tower.

Bus част на тази обиколка The завършва в подножието на Айфеловата кула, и от тук екипажът ще ви посрещне на борда на един от трите тримарани, принадлежащи към "Bateaux Parisiens", за един час круиз по Сена, на второ част от турнето! Изцяло стъкло е монтирано, с тераса зад и мостчета всички кръг, тези лодки са перфектно проектирани за да открият и да се възхищават на богата архитектура на града. A ясен и ярък коментар придружени от текст и музика будеща различните места и времена, се излъчва чрез индивидуални слушалки (също на разположение на 13 езика, вкл. Английски, испански, френски, немски, италиански, холандски, шведски и датски).

Забележителности Круиз също завършва в подножието на Айфеловата кула, където можете да пропуснете линията и да отидете директно към асансьора на разходка до 1-ви етаж на Айфеловата кула, която ви дава прекрасна панорамна гледка към Париж. Тук ще се насладите на 2 курс обяд (включени напитки) в новия ресторант "58 Tour Eiffe л", която е последната част от "Paris Essential". Ако желаете, можете да си купите билети за втората. и / или трети етаж на Айфеловата кула, докато там.

Продължителност: 5 часа. (В зависимост от това колко дълго време прекарвате на Айфеловата кула)

Заминаване Times: 9:00 и 24:00 Моля да бъде в точката на излитане най-малко 20 минути. преди да започне.

Париж Essential започва на 2 Rue де Pyramides 75001 Paris и завършва при Айфеловата кула!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Турнето започва всеки ден в 9.00, 12.00
Book now

Fantastic: 4.1 – 11 reviews

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Duration: 5 hours

Opening hours

Инструкции

Paris Essential

Address
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.