Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Схема на залата

Vatican Afternoon Tour

Vatican Afternoon Tour

Vatican Afternoon Tour

Подобни изживявания

Подобни категории

Vatican Afternoon Tour

4.2 (175)
От 114,00 лв.
The Vatican Следобед обиколка е най-добрият начин да се види всичко, което Ватикана може да предложи като същевременно се избегнат многобройните и дълги линии, вие ще получите приоритетен достъп и имат казано, лицензиран екскурзовод на английски на ваше разположение.

The Vatican Morning Tour ще покрие стаите на Рафаел, The Belvedere двор и разбира Сикстинската капела. Тук ще откриете пълната история на Сикстинската капела и чуете много истории за известния художник Микеланджело.

След напускане на Сикстинската капела, ще имате директен достъп до Св. Питърс Базилика, където можете да сърфирате из този великолепен храм, за толкова дълго, колкото искате!

Това турне е идентична с първата част от турнето "Музей Ватикана, Vatacombs и Сейнт Питърс Базилика". Ако вие също биха искали да имат обиколка с екскурзовод за Vatacombs и St Peters базилика, моля резервирате турне "Музей Ватикана, Vatacombs и Сейнт Питърс Базилика", вместо!


Важна информация:
- Tour Продължителност: около 2 часа
- Tour е на английски език
- Деца до 7-годишна възраст, са безплатни. Всички други плащат нормалната цена!
- Входни билети за Ватикана и Ватиканския музей са включени в билета си (това обикновено ще платите директно във Ватикана и е еквивалентно на 20 EUR на човек -. Няма скрити или допълнителни разходи
- Вие ще пропусне всички официални / публични опашки, и те могат да бъдат много дълги, до няколко часа в някои случаи. Въпреки това в определени дни, като банкови празници, събота и неделя и религиозни празници може да има някои линии. Това не може да се избегне, но тези линии ще бъдат далеч по-къси от тези публични!
- The Tour е на разположение от понеделник до събота, с изключение на религиозни празници.
- Обиколката започва в 14:30.
- За анулации могат да се случат в много кратък срок. В тези случаи ние ще се свържем с Вас и да Ви предложим алтернативни тур дати или да ви предложи пълно възстановяване!
- Има строга рокля код във Ватикана. Shoulders и коленете трябва да бъдат покрити за жените, така и мъжете. Сандали се считат за подходящи. - Благодарение на проверките за сигурност и безопасност, ние силно препоръчваме да не се въвеждат никакви големи чанти или пакети! - Тази обиколка се провежда като пешеходен тур, тъй като няма средства са позволени вътре във Ватикана, така че, моля носят подходящи обувки!
- Това турне завършва във Ватикана!

Часове на провеждане

The tour departs at 1:00 PM or 3:00 PM. Closed Sundays and on religious holidays.

Резервирайте

Ср, 7 Юни 2023

Бестселър

Незабавно потвърждение на поръчката

Принтирайте билетите

Продължителност: 2 часа

Часове на провеждане

Какво е включено?

- Skip the line-ticket to the Vatican museums.
- A two-hour guided tour.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.

Инструкции за мястото

Vatican Afternoon Tour

Адрес
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.