Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Venue Information

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Similar experiences

Similar categories

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's Basilica

4.5 (792)
От € 74.4
Този много популярен турне ще обхване по-голямата част на известния Vatican City, Ватиканските музеи, Сикстинската капела, на "Vatacombs" (подземни гробници на бивши папи) и базиликата Свети Петър

Вие ще видите акценти от може би най-важната колекция на изкуството в света, включват стаите на Рафаел, Сикстинската капела, и The Belvedere Courtyard. Ръководството ще ви предоставя изчерпателен преглед на всичко, което ще видите, особено за Сикстинската капела и известния художник Микеланджело.

След напускане на Сикстинската капела, ще бъдат водени през подземното ниво, наречено "The Vatacombs", а рядко се вижда площ от Ватикана, където се намират гробовете на бивши папи.
След това ние ще оглави в базиликата Свети Петър, най-голямата базилика в света, построен върху това, което се смята за костите на Св. Петър.
Включени в това посещение са "Пиета", известният Dome проектирана от Микеланджело, масивен Baldacchino изваян от бронз от Бернини, Преображение от Рафаело и други паметници на художествено значение.
Обиколката завършва извън великолепната базилика, където ще чуем за историята на Ватикана държава, Швейцарската гвардия, и как площад Свети Петър е проектирана.

Това турне е идентична с първата част от турнето "Vatican Следобед обиколка / Ватикана Morning Tour". Ако не искате да има обиколка с екскурзовод за Vatacombs и St Peters базилика, моля резервирате турне "Vatican Следобед обиколка / Ватикана Morning Tour" вместо!


Важна информация:
- Tour Продължителност: около 3 часа
- Tour е на английски език
- Child 6-17 yr. Деца до 6-годишна възраст, са безплатни. Всички други плащат нормалната цена!
- Входни билети за Ватикана и Музей Ватикана е включена в билета си (това обикновено плащат директно във Ватикана и е еквивалентно на мин. 20 EUR на човек..
- Няма скрити или допълнителни разходи или такси!
- Вие ще пропусне всички официални / публични опашки, и те могат да бъдат много дълги, до няколко часа. Въпреки това в определени дни, като банкови празници, събота и неделя и религиозни празници може да има някои линии. Това не може да се избегне, но тези линии ще бъдат далеч по-къси от тези публични!
- За анулации могат да се случат в много кратък срок. В тези случаи ние ще се свържем с Вас и да Ви предложим алтернативни тур дати или можете да получите пълно възстановяване!
- Има строга рокля код във Ватикана. Shoulders и коленете трябва да бъдат покрити за жените, така и мъжете. Сандали се считат за подходящи.
- Благодарение на проверките за сигурност и безопасност, ние силно препоръчваме да не се въвеждат никакви големи чанти или пакети!
- Тази обиколка се провежда като пешеходен тур, тъй като няма средства са позволени вътре във Ватикана, така че, моля носят подходящи обувки!
- Това турне завършва във Ватикана!

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.  

Opening hours

- April to October at 8:45 AM, 11:00 AM and 13:00 PM. - November to March at 11 AM. - Closed Sundays and on other religious holidays!

What’s not included?

- Necropolis.

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Live guide

Duration: 3 hours

What’s included?

- A guided tour through the Vatican city.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.
- Access to the Vatacombs.

Opening hours

Инструкции

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Address
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Rome, Italy

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.