Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Venue Information

Hop-On Hop-Off Paris

Hop-On Hop-Off Paris

Hop-On Hop-Off Paris

Similar experiences

Similar categories

Hop-On Hop-Off Paris

4.3 (169)
От 72,00 лв.
Резервирайте си хоп / офейквам автобусни билети за Париж L'OpenTour, най-лесният и най-добрият начин да направите, разглеждане на забележителности в Париж от върха на една отворена отгоре двуетажен автобус.

Нашият билет е валиден в продължение на 24 или 48 часа от първия път, когато го използвате, така че е до вас да реши кога да се кача на следващия автобус, или да слезе, за да видите и опознаването Париж.
След като сте видял достатъчно, просто се кача на следващия автобус на разстояние от вас да преминете към следващия обект в Париж ли искали да видите и да проучи!

С четири линии и повече от 50 спирки, можете да покриете почти всички от Париж на свой собствен темп, когато пожелаете, където желаете.

Кликнете ТУК за подробна карта на четири маршрути и всички спирки!

Audio Коментар по индивидуален слушалки е достъпна на 10 езика: френски, английски, немски, испански, италиански, португалски, руски, японски, китайски мандарин и Чехия.

Можете също така да комбинирате вашите 48часа хоп - хоп на разстояние билети с Batobus, услуга с лодка по река Сена с 8 Hop On - Hop Off спирки, така че можете да разгледате Париж, както и от страна на реката.

Кликнете ТУК за подробна карта на маршрута Batobus и 8 спирки!

Важна информация:
- Можете да изберете билети важат за 24 часа или 48 часа или 48 часа, комбинирани с разглеждане на забележителности круиз Batobus на
- За период от 24 или 48 часа е пореден!
- Погледни под картата маршрут, за да видите графика за първата и последната автобуса.
- Процент Child е от 4 до 11 години.
- The E-билет / ваучер ние ви изпратя веднага след като сте резервирали билети могат да бъдат изплатени във ВСЯКА L'OpenTour автобус. Просто отпечатате ваучер / електронен билет, и да донесе копие на първия автобус ли искали да се качат на борда, и изключване отидеш!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (4-11)
Infant (0-3): Free of charge

Opening hours

През лятото на първия автобус тръгва в 09.30AM, и последният автобус е в 19:00 През зимата на първия автобус тръгва в 09.30AM, и последният автобус е в 18:00

Книга

fri, 28 feb 2020

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Live guide

Opening hours

Инструкции

Hop-On Hop-Off Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.