Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Venue Information

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Similar experiences

Similar categories

Билети за: Rusalka

Rusalka

От 65,00 лв.
Русалка е първото по рода си постановка от The Royal Opera в производствена комплект за New Wimbledon Theatre. Билети за Русалка в Лондон тук!

Трагичната история на вода нимфата, която копнее да се ходи по земята като човек черпи от богатството на Czech митология: принц, принцеса, воден таласъм и вещица са другите главни герои, смесване на свръхестественото и смъртен. Jossi Wieler и съвременна интерпретация Sergio Morabito Комплектите операта в долнопробен Backstreet свят от днес, за да хвърли в остър релеф тъмната остроумие и тъмни емоции на история за любов, желание и отчаяние на операта. Русалка "Песен на Луната" може да бъде любимата популярна класически, но това е само един от многото прекрасни вокални мелодии в резултат богато Romantic с чешките народни нюанси, характерни за музика Дворжак.

Актьорският състав е особено фина едно:. Petra Lang връща в The Royal Opera, и Камила Nylund и Alan държани появи в ролите, които се появиха, когато производството е било за първи път, на фестивала в Залцбург през 2008 г. И това е също оркестрова витрина, че Оркестъра на Кралската опера под Яник N? Зет-S? Гуин ще се наслади, независимо дали величието на Закона II Празнична музика или атмосферните изображения на света на природата, които изпълват цялата опера.

Моля, обърнете внимание: Операта се пее в Чехия с английски surtitles.

Opening hours

От понеделник до събота 19:30

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Show Information

Инструкции

Coliseum Theatre

Address
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.