Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar experiences

Similar categories

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

5.0 (2)
От 14,70 €
Нашата Cold War Берлин пешеходна разходка из Berlin ще ви покажа как Берлинския живял в разделения град. Вижте как Берлин беше и оцеля зад Желязната завеса. Резервирайте вашите билети за Cold War на турне Foot в Берлин тук!

В продължение на десетилетия след Втората световна война, е имало две Berlins: Един бастион на Запада зад Желязната завеса, а другият столицата нетърпелив да демонстрира превъзходството на комунизма.
Научете как Съюзните сили разделен Берлин в четири сектора в края на войната и да видим къде три от тези сектори са се сближили на Potsdamer Platz.
Върви надолу "Stalinallee", представителният булевард в Изтока със своята сватбена торта-архитектура, предназначени да илюстрират комунистическа мощ по време на Студената война.
Посещение на мемориала на Уол Bernauer Strasse и се получи усещане за сложността на мерките за сигурност, предназначени за предотвратяване на източногерманци от достигането на Западен Берлин.
Научете повече за рисковете, мнозина все пак взеха да избяга и така осуети усилията на прословутата Държавна сигурност, Щази.

Нашата Cold War Пешеходна обиколка завършва в най-дългия участък от Стената все още непокътнати, на Eastside галерия, която е превърната в един впечатляващ открито произведения на изкуството.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Турнето е на английски език.
- Продължителността е около 4 часа.
- Турнето е на април до октомври в петък в 10.00 часа.
- Турнето започва на стоянката за таксита извън гара Берлин Zoo (Bahnhof Zoologischer Garten). Тук можете да откриете ръководството от Original Берлин Walks.!
- Тъй като това турне вкл. вози с берлинското метро, ​​Моля донасят AB обществения транспорт ден билет пас или купуват един от водач (2013 Цена е € 6,70).
- Youth цена е за всички под 26 години.
- Деца под 12 годишна възраст е безплатно, ако те са заедно с един възрастен.
- Турнето е на дъжд или слънце! Така че, моля носят дрехи и обувки в съответствие с времето!
- Не е никаква храна или напитки, вкл. в цената!
- Нашата Cold War Пешеходна обиколка Берлин завършва на Eastside галерия.

Ticket categories

Children under age 12 are free when accompanied by a paying adult. Youth tickets are available for people under 26 years old.

Opening hours

28 Март до октомври: всеки петък от 10.00 ч.

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 4 hours

Opening hours

Инструкции

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

Address
Neue Promenade 3, 10178 Berlin

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.