Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Схема на залата

Подобни изживявания

Подобни категории

Трансфер от летище Ню Йорк: споделен превоз

3.9 (140)
От 39,00 лв.
Резервирайте си трансфер New York летище между летище JFK, летище Нюарк или летище La Guardia до Манхатън. Тук можете да закупите вашата споделена трансфер летище в минибус. Резервирайте си летище New York Transfer тук!

Тук можете да поръчате достъпни, по време и безопасни услуги по трансфер на летището в Ню Йорк до и от Манхатън, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Можете са гарантирани лесно прехвърляне към Манхатън, дори и на пиковите часове, когато много полети пристигат на летищата, и таксита са много ограничени!

Ние предлагаме бързо и ефективно, JFK Airport Shuttle, Newark Airport Shuttle и LaGuardia Airport Shuttle услуги до и от Манхатън. Нашата врата до врата совалки акции се возят с осигурен безплатен транспорт в двете посоки между JFK, LaGuardia и Newark летища и хотели в Манхатън между Парк батерия и 125-та улица.

Тя е толкова лесно да се възползвате от нашата услуга трансфер летище New York, и като цяло е по-евтино, отколкото като такси!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
* Можете просто да донесете копие на ваучера (това ние ще изпратим по електронната поща, след като сте приключили с резервация) на "Ground Транспорт Desk" в пристигането си на летището терминал. Тук ние ще предостави пълна информация за вашия трансфер и точни инструкции за това как да се хване вози си в Ню Йорк с нашите микробуси.
* Ако сте избрали да купите връщане пътуване от Манхатън до летището, можете просто да организира своя избор до като се обадите на нашия агент трансфер летище 2-3 дни по-рано на вашата дата пътуването обратно (телефонният номер на трансфера агент летище ще бъде отбелязан на вашия ваучер)!
* Пристигане и трансфер на заминаване са достъпни само за хотели, разположени на остров Манхатън между Парк Battery 125-та улица!
* Багаж: Един куфар на човек и един малък ръчен на човек!
* Използвайте само микробуси от и ясно обозначени GO AIRLINK NYC.

Часове на провеждане

Работно време: 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината

Резервирайте

Пон, 30 Ное 2020

Връщане на сумата при анлурине Връщане на сумата при анлурине
Сумата за закупените билети може да бъде върната до 48 часа преди датата на провеждане. Възможно е да бъде приложена такса за анулиране в размер на до 20% от общата цена.

Бестселър

Принтирайте билетите

Часове на провеждане

Инструкции за мястото

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.