Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar experiences

Similar categories

Билети за: Berlin TV Tower Alexanderplatz

Berlin TV Tower Alexanderplatz

4.4 (219)
От 13,10 €
В телевизионната кула (Berliner Fernsehturm) на Александерплац в Берлин, ще получите 360 градуса панорамен изглед към Берлин от 207 m над града, това е наистина грандиозно. Резервирайте вашите билети за Берлин TV кула Alexanderplatz тук!

Искате ли да откриете Берлин 360 °? Тогава сте на точното място при телевизионната кула. От 203 и 207 метра височина можете да погледнете над целия град с голям брой туристически атракции: можете да видите на Райхстага (сградата на Парламента), Бранденбургската Тор ЖП гара всички красиви булеварди от тук, както и Olympic Stadium, остров Museum (Museumsinsel) и Potsdamer Platz.

С почти 1,2 милиона посетители всяка година, телевизионната кула в Берлин е един от най-популярните атракции за туристите в Берлин. Като се има предвид големия брой на посетителите, че е добре си струва резервация билети предварително

Тук може да поръчате следния вид на билети:

Ранна Ticket - Вие трябва да получите достъп до телевизионната кула преди 11.00am, но можеш да останеш толкова дълго, колкото искате. Телевизионната кула е отворена от 9:00 AM от март до октомври и от 10.00 ч. от ноември до февруари С Early Bird билет няма да има време за изчакване + можете да получите достъп до най-високото бар в Берлин!

Late Night Ticket - Можете да получите достъп до телевизионната кула през нощта от 21:00 до затваряне с NO време за изчакване + получите достъп до най-високото бар в Берлин!

Важна информация:
- Тук можете да поръчате следния вид на билети:
* Early Bird Ticket - Вие трябва да получите достъп до телевизионната кула преди 11.00am, но можеш да останеш толкова дълго, колкото искате. Телевизионната кула е отворена от 9:00 AM от март до октомври и от 10.00 ч. от ноември до февруари С Early Bird билет няма да има време за изчакване + можете да получите достъп до най-високото бар в Берлин. Билетът няма да бъде валидно, ако пристигате по-късно и няма да бъде даден възстановяване.
* Late Night   Билет - Можете да получите достъп до телевизионната кула през нощта от 21:00 до затваряне с NO време за изчакване + получите достъп до най-високото бар в Берлин! Билетът не е валидно за по-ранно вход.
- Билетът е валиден само в деня и часа, за да резервирате.
- Цени за деца са за деца от 4 до 16-годишна възраст. Деца под 4 годишна възраст са безплатни.
- Телевизионната кула в Берлин (Berliner Fernsehturm) са отворени от март до октомври: Daily от 9 сутринта до полунощ! Ноември до февруари: Всеки ден от 10 сутринта до полунощ!.
- Телевизионната кула в Берлин (Berliner Fernsehturm) се намира в Panoramastrasse 1А, Александерплац, 10178 Berlin.

Opening hours

Март до октомври: Daily от 9 сутринта до полунощ! Ноември до февруари: Всеки ден от 10 сутринта до полунощ!

Opening hours

Инструкции

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Address
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.