Търсене

Similar experiences

Similar categories

Gatwick Express

От € 24.4
Кръгла пътуване или еднопосочен билет между летище Лондон Гетуик и гара Виктория в Лондон с Gatwick Express. Пътуването отнема около. 35 мин.  

Билетите ще бъдат изпратени на вашия имейл.

Вашият "Валиден от" дата следва да бъде датата, на която ще използва билетите на влаковете. Ако резервирате двупосочен билет, връщане пътуване до летище Gatwick трябва да се използва в рамките на 28 дни от избрания от Вас "валидна дата". Деца под 5-годишна възраст пътуват безплатно, ако са придружени от възрастен с валиден билет (макс. 4 деца могат да пътуват свободно за възрастен). Деца на възраст между 5 и 15 между, трябва да закупят билет за дете.

Моля, обърнете внимание: Ние изпращаме 1 (един) билет за влак (електронен билет) за резервация!

На официални празници The Gatwick Express работи с ограничен график, и на 25 декември на Gatwick Express не работи изобщо!

Моля, обърнете внимание! Това е отговорност на клиента, за да проверите разписанието на влака преди пътуването им, особено в часовете на влаковете от и до летището за полети, които пристигат или заминават много рано сутрин или късно през нощта, или в случай, че е ограничено обслужване поради работа по поддръжката и т.н. Ние не сме в състояние да се възстанови (или частично или изцяло) за билети, които не могат да се използват, ако разписанието на влака не се вписва с вашия редовен полет пристига или час на тръгване. Ако влаковете са отменени поради работа по поддръжката и т.н., след това винаги ще бъде негов заместник автобусна линия се предлага.

Ticket categories

Adult (16+)
Youth (5-15)
Child (0-4): Free of charge

Max. 4 children can travel free for each adult 

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Инструкции