Свържете се с нас

Какъв е вашият въпрос? Изберете обект от значение за вашата заявка.

Резервация

Най-лесният, най-бързият и най-сигурният начин е да се резервират чрез нашия сайт за онлайн. Вие сте добре дошли да се обадите в нашия контактен център на (англоговорящ персонал), ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, но моля, имайте предвид, че резервация и плащане, трябва да се проведе он-лайн на нашия сайт. Не е възможно да поръчате по телефона, тъй като ние не можем да приемем телефонни плащания от съображения за сигурност. Можете също така да пишете вашите въпроси чрез формата за контакт тук на тази страница, и ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Повече информация FAQ

Missing your e-ticket? Fill in your e-mail address and booking number, and we'll have it resent to you:

Анулиране

Като общо правило, не може да се промени, връщане или отмените резервирали и потвърди билет

Въпреки това, ние, разбира се, правим каквото можем, за да ви помогне, ако можете Не можете да използвате вашите билети. Ако имате нужда, за да отмените резервацията си, моля свържете се с нас чрез формата за контакт и да изложи ваше сведение резервация. Ние ще направим това, което можем да и се опитайте да отмените резервацията си, или се опитват да препродадат Вашите билети за други клиенти. Ние не можем да обещавам нищо, но ще се опитам д да ви помогне

За да се възстанови или препродават билети, ние трябва да иска одобрение от събитието или мястото. След това трябва да се получи кредитно известие от наш агент. Този процес отнема време, и това не е необичайно за нас, за да бъде сигурно, докато 1-2 седмици след датата на събитието за това дали билетите са били Платени / препродадено. Ако получим вашите билети се препродавани или възстановяват ще има да бъде плащане за анулиране всеки билет.

Повече информация FAQ

Управление на контакти

Ако имате нужда да получите InTouch с управлението на Ticmate.com моля използвайте формата за контакт по-долу. Ръководството може да ви помогне с въпроси, свързани с лошо обслужване от клиентска поддръжка, приложения за работа или ако Ако сте заинтересувани да станете доставчик.

Повече информация FAQ
Копие ще бъде изпратено до вашия адрес на електронна поща

Ticmate.bg powered by Ticmate

Ticmate.bg
Telephone HQ Sweden: +46 8 446 808 44
Telephone UK: +44 20 3870 3444
Telephone US: +1 855 325-0977

Phone: +46 8 446 808 44
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm
Org.no. 556710-6017
VAT no. SE556710601701

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sweden
Org.no. 556710-6017

English
Ticmate.bg


To cart