Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Доволните клиенти

Similar categories

Рим

Разберете повече за нашите събития в красива Рим. Резервирайте вашите билети за туристически обиколки с екскурзовод на Ватиканските музеи, Сикстинската капела и базиликата Св. Петър, се опита Колизеумът, Римският форум и Древен Рим. Насладете се на италиански деликатеси и вина, или се присъедините към нас по цял ден екскурзия до Помпей и Флоренция. Вие сте фен на футбола, можете да закупите билети за AS Roma и SS Lazio - сигурна онлайн резервация!

Ticmate Charity

Рим

Билети за туристически обиколки на Ватиканските музеи, Сикстинската капела и базиликата Св. Петър, Колизеума, Римския форум и Древен Рим. Можете също да закупите вашите футболни билети за AS Roma и SS Lazio - защитен онлайн резервация!
Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 50 (83)