Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Доволните клиенти

Similar categories

Париж

Добре дошли в нашия сайт Париж страница за всички, които искат билети за кабарета, атракции и забележителности в Париж. Тук може бързо, лесно и сигурно да закупите билети за Мулен Руж или Лидо де Париж, или какво ще кажете за вечеря в Айфеловата кула, обиколка с екскурзовод на Лувъра, вечеря круиз по река Сена или посетете Versailles Castle?

Ticmate Charity

Париж

Билетите за кабарета, атракции, PSG футбол и много туристически обиколки в Париж. Виж шоу в Мулен Руж, Лидо де Париж и Crazy Horse, обядвам в Айфеловата кула, посещение на Лувъра или посетете Versailles Castle. Виж футболен мач с PSG в Парк де Пренс.
Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 50 (53)