Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar categories

Ticmate Charity

Театър

Добре дошли театър любовник. Тук ще намерите всички театрални постановки в лондонския Уест Енд и на Бродуей в Ню Йорк всичко в един списък. Подарете си една театрална опит, като отидете да видите една пиеса на Бродуей или Off Бродуей в Ню Йорк или в Уест Енд в Лондон. Ние сме горди да се предлагат билети за някои от най-добрите театрални продукции в света. Можете да изберете нещо от класически драми, романтични комедии и язвителни сатири да хорър истории и трилъри. Намерете любимата си игра и резервирай сега!

Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 33 (33)