Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Доволните клиенти

Similar categories

Ню Йорк

Резервирайте вашите билети с нашата широка гама от събитие в Ню Йорк. Купете билети за пътуване с хеликоптер покрай Манхатън Skyline, посещение на Статуята на свободата, остров Елис или Емпайър Стейт Билдинг, Насладете се на Евангелието в Харлем, видите любимите си сайтове филм в Ню Йорк, се присъедини към момичетата от Сексът и градът или какво ще кажете за круиз по река Хъдсън? Насладете се на всички снимки или две на Бродуей - резервирате билети на Ticmate.

Ticmate Charity

Ню Йорк

Билети за шоу програми и мюзикъли на Бродуей, опит Manhattan забележителности и Евангелие в Харлем и да посетят известните обекти и атракции като Статуята на свободата, остров Елис, Емпайър Стейт Билдинг и Woodbury Outlet.
Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 50 (72)