Ticmate Charity

Възможно ли е да стартирате бизнес, който прави пари, докато помага да направим света малко по-добре? Ние вярваме, че така. Ето защо ние започнахме Ticmate Charity.

На Ticmate страстен ние се ангажираме да обогатяват живота на хората чрез предоставяне на информация и достъп до международни събития. Ние искаме да се насърчи социално отговорна компания, която създава стойност за нашите клиенти, служители, доставчици и акционери. Но ние също така искаме да поемем социалната си отговорност и да работят за по-топъл и по-добър свят - така че ние ежегодно даряват част от печалбата си за благотворителност:

2009 ние дари 2 373 500 SEK за благотворителност.

Лекари без граници

MSF е медицинска хуманитарна организация, която спасява животи и облекчава болки, когато е най-необходимо. Те помагат на хората, засегнати от кризи, войни и природни бедствия, независимо от политиката, религия или етническа принадлежност.
Ние в Ticmate ги подкрепят в тяхната работа:

През септември 2014 г. дари 450 000 SEK за Ебола помощ и на кризата в Централноафриканската република.


"От името на MSF Бих искал да благодаря на всички ви най-Ticmate за вашата упорита работа, която доведе до щедър подарък за работата ни с Ебола и нашите проекти Централноафриканската република. Ние сме наистина впечатлени от и благодарен за вашата ангажираност към нашата организация и работата, която вършим. "
-Katharina Ervanius, от "Лекари без граници"

Научете как Лекари без граници работят тук.