Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar categories

Виена

Добре дошли във Виена, красивата столица на Австрия и класическа музика! Насладете се на концерт в оранжерията на двореца Шьонбрун и двореца Хофбург с музиката на В. А. Моцарт и Йохан Щраус или опознаването на града и околностите му на един от нашите популярните турове - с или без водач. Прочетете повече за нашата селекция на билети във Виена и онлайн книга - сигурно плащане. Вашите електронни билети ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия.

Ticmate Charity

Виена

Билети във Виена! Резервирайте билет за класически концерт в оранжерията на двореца Шьонбрун или двореца Хофбург, с музика от В. А. Моцарт и Йохан Щраус, разглеждате сред нашите популярни екскурзии или посетете Madame Tussauds Виена и Испанското училище по езда!
Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 7 (7)