Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Доволните клиенти

Similar categories

Ticmate Charity

Разглеждане на забележителности

Забележителности и екскурзии често са най-добрият начин бързо да се направи преглед на един град. Дали да останеш само за кратък период от време, или искате да се опознаем един град, по-задълбочено, опознавателни обиколки или обиколка с екскурзовод от пеш, с велосипед, автобус, кораб или на Segway е фантастичен начин да се опознаем вашия град. Купи билети за нашите избрани туристически обиколки, преди да напусне дома си и да спестите време, за да стигнем до опознаването на града, за която пътувате.

Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 50 (154)