Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar categories

Амстердам

Билетите за атракции, забележителности и канални екскурзии в Амстердам! Опитът красивите каналите на Амстердам на един от нашите популярни канали екскурзии, посещение Амстердам Dungeon и Madame Tussauds Амстердам или проучвате този невероятен град на Segway!

Ticmate Charity

Амстердам

Билети за канални екскурзии, хоп-хоп на излитане разглеждане на забележителности с автобус или кораб, входни билети за музеи като Madame Tussauds и Амстердам Dungeon! Амстердам има какво да предложи за всеки!
Sort by
Резултат от търсенето: 1 - 9 (9)