Търсене

Venue Information

New Amsterdam Theatre

New Amsterdam Theatre

Similar experiences

Similar categories

Билети за: Disney's Aladdin - Broadway

Disney's Aladdin - Broadway

От € 68.7
Направете път за нова музикална комедия на Дисни, ALADDIN на Бродуей в Ню Йорк. Билети за музикални Comedy ALADDIN Disney в New York тук!

Един цял нов свят
The любимата история е събрано за вълнуващо театрален живот в този смел нов мюзикъл. Само с един търкайте на вълшебната лампа, пътуване Аладин ви помита в екзотичен свят, пълен с дръзко приключение, класическа комедия и романтика вечна. Това е едно незабравимо преживяване, което включва всички заветните песните от Всепризнатата оценка на Академията и по писаното особено за Бродуей.

Един изцяло нов начин
Това производство етап чисто нов е насочено и хореография от носителя на Tony Award Кейси Nicholaw, и съставен от носителя на Tony Award Алън Менкен. Той разполага с текстове, написани от легендарния Хауърд Ашман и победител Tony Award Тим Райс, с книга и допълнителни текстове от Чад Beguelin. ALADDIN също демонстрира несравнимо проектантски екип с изящни комплекти, костюми и осветление по няколко победители Tony възлагане Bob Кроули, Gregg Барнс и Наташа Katz.

Тази пролет, да откриете цял нов свят, в един изцяло нов начин. Musical Comedy ALADDIN Disney започва 26 Февруари на Бродуей в Ню Йорк!

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Print out voucher

Duration: 2 hours 30 minutes

Инструкции

New Amsterdam Theatre

Address
214 W 42nd Street New York NY US