Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Venue Information

New Amsterdam Theatre

New Amsterdam Theatre

Similar experiences

Similar categories

Билети за: Disney's Aladdin - Broadway

Disney's Aladdin - Broadway

4.8 (77)
От € 72.7
Направете път за нова музикална комедия на Дисни, ALADDIN на Бродуей в Ню Йорк. Билети за музикални Comedy ALADDIN Disney в New York тук!

Един цял нов свят
The любимата история е събрано за вълнуващо театрален живот в този смел нов мюзикъл. Само с един търкайте на вълшебната лампа, пътуване Аладин ви помита в екзотичен свят, пълен с дръзко приключение, класическа комедия и романтика вечна. Това е едно незабравимо преживяване, което включва всички заветните песните от Всепризнатата оценка на Академията и по писаното особено за Бродуей.

Един изцяло нов начин
Това производство етап чисто нов е насочено и хореография от носителя на Tony Award Кейси Nicholaw, и съставен от носителя на Tony Award Алън Менкен. Той разполага с текстове, написани от легендарния Хауърд Ашман и победител Tony Award Тим Райс, с книга и допълнителни текстове от Чад Beguelin. ALADDIN също демонстрира несравнимо проектантски екип с изящни комплекти, костюми и осветление по няколко победители Tony възлагане Bob Кроули, Gregg Барнс и Наташа Katz.

Тази пролет, да откриете цял нов свят, в един изцяло нов начин. Musical Comedy ALADDIN Disney започва 26 Февруари на Бродуей в Ню Йорк!

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Duration: 2 hours 30 minutes

Инструкции

New Amsterdam Theatre

Address
214 W 42nd Street New York NY US

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.