Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Blue Danube

Подобни изживявания

Подобни категории

Blue Danube

4.0 (3)
От 250,00 лв.
Насладете се на река круиз по Дунав във Виена, а след хубава вечеря в Café-Restaurant Residenz и накрая класически концерт в оранжерията на двореца Шьонбрун. Резервирайте си билет за Дунавския Cruise, вечеря и концерт във Виена тук!

Благодарение на валса Йохан Щраус "На хубавия син Дунав", известен като "Синият Дунав валс", тази река е неразривно преплетени с виенска музика.

Първа част от нашия ден е река круиз по река Дунав. По време на този речен круиз, която трае 3-3 ½ часа, ще видите много виенски забележителности от водата: Donauturm (Danube Tower), Millennium Tower, Ringturm (Ring Tower), Spittelau отопление растителни област, Урания обсерватория и още много други ... .
Корабът (опериран от DDSG корабната компания) тръгва и се връща от Schwedenplatz. в 10:30 ч., 11:30 ч., и 14:00

В 18:30 вечеря ще се сервират в кафе-ресторант резиденция, разположена в бившия дворец Шьонбрун кухнята. Тази сграда, разположена в така наречената Ehrenhof, е в непосредствена близост до главния вход на двореца. Тук елегантен три-степенно вечеря на свещи ви очаква (напитките не са вкл. В цената). През лятото вечерята ще бъде сервирана в уютна извън зоната за хранене.

В 20:30 (вратите отварят в 20:00) Концертът се осъществява на място, което изигра важна роля по време на кариерата на Моцарт: изящно реставриран дворец Шьонбрун оранжерията. Музикалното изпълнение е от известния дворец Шьонбрун Orchestra Vienna, придружен от вокалисти и балетни танцьори. Програмата е с J. Щраус и Моцарт.

Важна информация:
- Вие трябва да събере своите билети в Orangerie Schönbrunn Palace от 9:00 AM на вашия резервирана дата!
Ticket Collection Адрес: Orangerie двореца Шьонбрун, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien
- Ние препоръчваме става круиза, че тръгва не по-късно от 14:00 и се връща в 17:20, така че няма да се налага да бързаме да стигнем до вечеря.
- Вкл. В цената са два билета за градски транспорт, така че можете да вземете U-Bahn от Schwedenplatz до двореца Шьонбрун.
- Концерт продължителност вкл The. антракт е 1 ½ до 2 часа, и завършва около 22:15
- Щракнете тук , за да видите план на оранжерията на двореца Шьонбрун сядане.
- По време на концерт антракта, VIP и категория А гости ще получат безплатна чаша пенливо вино в бара.
- На избрани дни, концерти могат да се провеждат в Голямата галерия или Gold Room White намира вътре Шьонбрун или в други концертни зали във Виена. Можете, разбира се, ще се посъветва, ако промяната на концертна зала се случва.
- След двореца Шьонбрун концерти, такситата ще бъдат на разположение точно пред двореца Шьонбрун Оранжерия. Метрото ще продължи до полунощ в пет до осем-минутни интервали.

Работно време

Препоръчваме става на круиза, която се отклонява не по-късно от 14:00 След вечеря е в 18:30 и концерт започва в 20:30. Tours от април до октомври.

Резервирайте

Чт, 28 Сеп 2023

Мигновено потвърждение

Принтирайте билетите

Работно време

Инструкции за мястото

Blue Danube

Адрес
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Помощна линия на английски

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Нуждаете се от помощ с резервация? С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.