Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Venue Information

Ambassador Theatre

Ambassador Theatre

Similar experiences

Similar categories

Билети за: Chicago

Chicago

4.6 (118)
От 54,60 €
Чикаго мюзикъла на Бродуей! Алчността, убийства и корупция! Купи билети до Чикаго мюзикъла на Бродуей в Ню Йорк тук!

Разположен в "Джаз горещи" 20-те години в Чикаго, Чикаго е история за насилие, убийства, корупция и предателство. С един дребосък след следващите историята продължава да се движи и танцьори ходове са толкова секси и еротичен, колкото са били през 1975 г., когато Chicago мюзикъла появява за първи път.

Така дойде видите най-продължителната американски мюзикъл в историята на Бродуей и гуляя с нашите murderesses Рокси Харт, Велма Кели, и преуспял адвокат Били Флин!

Песните в Чикаго е толкова фантастични и класически като музикален е самостоятелно, и вкл. големи хитове като; "All That Jazz", "Funny Honey", "Г-н Cellophane", "Днес" и "Razzle Dazzle".

Чикаго Мюзикълът е Sassy, ​​Sexy и изтънчен!

NB: Когато резервирате билети за мюзикъл в Ню Йорк, че винаги ще бъде предоставена най-добрите налични места в момента на резервацията. Ние нямаме влияние върху точния брой на седалката и ред, тъй като е само на театъра, който може да назначи седалките от най-добрата достъпност. В рамките на 36 часа, след като са получили първото си за потвърждение на резервацията, ви ще получи допълнително един показва точните си места! Те не могат да бъдат променени или променени по никакъв начин, тъй като те са най-добрите налични места в момента на резервацията!

Opening hours

Понеделник, вторник и четвъртък до събота в 8:00 ч. - неделя от 19:30 Събота и неделя от 14:30

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Duration: 2 hours 30 minutes

Show Information

Инструкции

Ambassador Theatre

Address
219 West 49th Street New York NY US

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.