Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Berlin Segway Tour

Подобни изживявания

Подобни категории

Обиколка на Берлин със сегуей

5.0 (5)
От 147,00 лв.
Насладете се на Берлин от Segway, най-добрият и най-забавен начин за опознаването на Berlin и това не е всичко забавно, вие ще научите много за столицата на Германия, както добре. Билети до Берлин City Segway Tour може да се резервира тук!

След около 3 - 3,5 часа на нашия All-In-One City Segway Tour ще ви покажем всички основни забележителности на Берлин, спиране на всеки няколко стотин метра, за да ги накиснете в, чувам очарователни анекдоти, да правите снимки, както и обсъждане на историята на Берлин. Вашият знаещи роден английски говорящ екскурзовод също ще обясни съвременните факти и лайфстайл аспекти около Берлин, като е на разположение да отговори на вашите въпроси.

Ще видите и чуете всичко за падането на Берлинската стена и се скитат през Checkpoint Charlie. Вие ще застане на върха на бункера на Хитлер и да видим Райхстага и чувам за изгарянето, че в крайна сметка да доведе до идването на Хитлер на власт. Заедно в надпреварата Segway вие също ще видим и чуем за Brandenburg Tor, Маркс и Енгелс Platz, Postdamer Platz, Унтер ден Линден ", на Deathstrip", която разделя Източен и Западен Берлин, Берлин Statsoper и много, много повече.

Важни информации:
- Всички екскурзии са на английски
- Продължителността е 3-3 ½ часа, вкл. 30 мин. обучение.
- Бременните жени и лица под 15-годишна възраст не могат да участват на това турне, и да докаже на възрастта трябва да бъде показано по поръчка!
- Участниците трябва да тежат между 45kgs и 115klgs да участват на това турне!
-Всички участници трябва да притежават лиценз за мотопед или шофьорска книжка!
- Трябва да се плати депозит в размер на 200 EUR, - всяка резервация (НЕ човек) директно към ръководството преди турне старт, или в брой, или като депозит с кредитна карта, и тя ще бъде възстановена обратно към вас в края на турнето , осигуряване на вашия Segway е претърпял никакви щети!
- Моля, носете дрехи в зависимост от времето и плоски обувки като Segway функции работи по-добре с плоски обувки от високи токчета. -Berlin Segway Tours започват и завършват при телевизионната кула, Александерплац в Берлин.

Категории билети

Can children participate?
No, children under age 15 are not permitted on this tour. Participants must be at least 15 years old.

Часове на провеждане

Please check calendar for date and time
Резервирайте сега

Фантастично: 5.0 – 5 ревюта

Резервирайте

Пон, 30 Ное 2020

Връщане на сумата при анлурине Връщане на сумата при анлурине
Сумата за закупените билети може да бъде върната до 48 часа преди датата на провеждане. Възможно е да бъде приложена такса за анулиране в размер на до 20% от общата цена.

Получавате електронни билети

Гид на живо

Продължителност: 3 часа 30 минути

Часове на провеждане

Инструкции за мястото

Berlin Segway Tour

Адрес
Berlin City Segway Tour, TV Tower, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.