Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

 2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Подобни изживявания

Подобни категории

2 в 1 комбо: Мадам Тюсо и Лондонското око
-40%

4.6 (1510)
От 127,00 лв.

Посетете две от най-популярните атракции в Лондон: Музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо и Лондонското око! Резервирайте онлайн своя комбиниран билет 2 в 1 и спестете 20% от цената на място. Освен това, при необходимост, ще имате възможност да промените деня на посещението си, до 24 часа преди първоначално избраната дата!

Ексклузивна оферта, достъпна само през Ticmate!
- Спестете 20% от сумата, в сравнение с цената на място, като вземете 2 в 1 комбо - билет за Лондонското око и Музея на Мадам Тюсо.

Предимства

- Резервирайте онлайн с нас и спестете 20% от цената на място
- Получавате по-бърз достъп до атракциите с предварително запазени билети
- Гъвкав билет: променяте датата и часа безплатно, до 24 часа преди първоначално избраната дата
- Няма нужда да разпечатвате билета си. На имейл получавате електронно копие, което може да бъде сканирано директно от Вашия телефон
- Издигнете се на повече от 130 метра с Лондонското око, за да видите най-известните забележителности на Лондон, сред които Биг Бен, Уестминстърското абатство и много други
- Забавлявайте се с цялото семейство в Музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо

Какво може да очаквате?

Гъвкави опции за промяна на деня и часа на посещение
Избирате и променяте датата и часа за посещението Ви на Лондонското око до 24 часа преди първоначално избраната дата, като използвате посочения линк на електронния билет. Планирането на пътуването Ви никога не е било по-лесно!

Дайте воля на любопитството си в Музея на Мадам Тюсо
Посетете световноизвестния музей на восъчните фигури, който зашеметява гостите си вече повече от 200 години. Запознайте се с британското кралско семейство, станете  звезда от червения килим наред с любимите Ви знаменитости и научете за артистизма, който стои зад създаването на тези фигури. Билетите включват също и новото изложение "Междузвездни войни: изживяването", както и 4D кино прожекция на филм с героите на Марвъл.

асладете се на гледките от Лондонското око
Лондонското око може да е от сравнително новите атракции в Лондон, но за кратката си история успява да се превърне в една от иконите на града. Няма по-добър изглед към Лондон от върха на това виенско колело, което ще Ви издигне на 130 метра над земята.

Как работи?

Как ще получа билетите си?
Скоро след приключване на резервацията, Вашият електронен билет ще бъде изпратен на посочения имейл адрес. Можете да разпечатате хартиено копие, но на входа се приемат и електронни билети, чрез сканиране на баркода директно от мобилното Ви устройство.

Няколко неща за самите атракции.

Музея на Мадам Тюсо: Датата и часа, които избирате при първоначалната резервация при нас са за посещение на Музея на Мадам Тюсо и не могат да бъдат променяни. Моля, бъдете пред музея 15 минути преди избрания от Вас час и отидете на врата #2. Сканирайте директно баркода на Вашия електронен билет и сте готови да започнете да разглеждате.


Лондонското око: Можете да посетите Лондонското око до три дни преди насроченото посещение на Музея на Мадам Тюсо или до 90 дни след това.

За по-бърз достъп, препоръчваме да резервирате конкретна дата и час за посещението Ви и на Лондонското око, като използвате портала за резервации. Линк и инструкции за портала за резервации могат да бъдат намерени на Вашия електронен билет. Моля, бъдете на посочения адрес поне 15 минути преди резервирания час.

Ако не желаете да запишете предварителен час през онлайн портала, просто елате на касите на Лондонското око в предпочитан от Вас ден и ще получите следващия свободен час за качване на колелото. Моля, имайте предвид, че Вашият билет е стандартен.

Моля, обърнете внимание: един електронен билет предоставя достъп до всички атракции. Ако направите някакви промени в портала за резервации, баркода на Вашия електронен билет ще отрази тези промени, така че не се изисква преиздаването му. Можете да промените резервацията си до 10 пъти общо и до 24 часа преди запазения ден за посещение на Музея на Мадам Тюсо.

Трябва ли да посетя и двете атракции в един и същи ден?
Не. Можете да изберете да посетите Лондонското око до 3 дни преди посещението Ви в музея и до 90 дни след това. Поради големия туристически интерес препоръчваме да използвате портала за резервации, за да планирате предварително датата и часа на посещението Ви и на Лондонското око.

Важна информация

- Анулиране на билетите е възможно до 48 часа преди запазения ден и час.

- Билетите за Лондонското око са стандартни билети, при които прескачате опашката на касите, но не и опашката за качване на самото виенско колело.

- *Офертата се предоставя в сравнение с цените при закупуване на билети от касата на отделните атракции в деня на Вашето посещение.

Категории билети

Възрастен (16+)
Дете (2-15)
Бебе (0-1): безплатно

Работно време

Лондонското око: Вижте работното време тук.

Музей на Мадам Тюсо: Работното време е всеки ден между 10:00 и 16:00 часа. С нашите билети резервирате посещение на определен ден и час.

Резервирайте

Пет, 21 Юни 2024

Безплатна промяна на датата Безплатна промяна на датата
Сега можете да промените резервирана дата безплатно! Използвайте формуляра в меню "За Нас" >"Свържете се с нас" или ни изпратете имейл, за да ни уведомите за новата дата, но не по-късно от 5 дни преди резервираната дата.

Бестселър

Мигновено потвърждение

Получавате електронни билети

Работно време

Какво е включено?

- Билети за Музея на Мадам Тюсо и Лондонското око 
- Достъп до специални атракции и на двете места
- Достъп до портал за резервации, с възможност за редактиране на датата и часа на посещението Ви на Лондонското око
- Аудио гид за Лондонското око - вече с възможност за безплатно изтегляне на iOS и Android

Инструкции за мястото

2 в 1 комбо: Мадам Тюсо и Лондонското око

Адрес
London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Помощна линия на английски

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Нуждаете се от помощ с резервация? С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.