Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

London Eye: Timed Ticket

Подобни изживявания

Подобни категории

Лондонското око

4.5 (2764)
От 79,00 лв.

Възползвайте се от най-доброто ни предложение и си подарете незабравимо изживяване - качете се на популярното виенско колело в Лондон, по- известно като Лондонското око! Изберете дата и час и резервирайте посещението си за най-удобния за Вас момент, като спестите чакането по опашки. И това не е всичко! Ще получите до 20% отстъпка от цената, която иначе бихте платили на място. Насладете се на най-добрата гледка към Лондон и не забравяйте, че към билета имате включено и 4D кино изживяване!

Ексклузивна онлайн оферта - гаранция за най-ниската цена!

Спестете до 20% от цената на билетите си за "Лондонското око". А ако в рамките на 48 часа след завършване на Вашата резервация при нас, откриете по-ниска цена за този продукт на друго място, ние ще Ви възстановим разликата в пълен размер.

Предимства

- Правите предварителна резервация, за да избегнете чакането на касите

- Спестявате до 20% от цената на билетите

- Като  допълнение, получавате безплатен билет за London Eye 4D кино изживяване

- Ще се насладите на най-прекрасните гледки към Лондон

- Просто сканирайте електронния билет на мобилното си устройство, преди качването си и това е всичко

- Деца под 3-годишна възраст влизат безплатно

Какво да очаквате?

Ексклузивна онлайн оферта

Спестете до 20% от цената на билетите си за Лондонското око.

Вижте най-хубавите гледки към Лондон

На брега на Темза, точно срещу Биг Бен, се намира една от най-популярните забележителности на Лондон: огромното виенско колело, по-известно като "Лондонското око".

От тук се открива съвсем различен и впечатляващ изглед към града. Пълното завъртане на колелото отнема около 30 минути, а в най-високата точка ще бъдете на повече от 130 метра над морското равнище. Виенското колело разполага с 32 добре обезопасени и остъклени кабини, благодарение на които ще имате 360-градусова гледка.

А ако искате да направите посещението си на Лондонското око още по-запомнящо се, моля, потърсете на сайта ни билети за Лондонското око: бързо качване (London Eye: Fast-Track) и Лондонското око: изживяване с шампанско (London Eye: Champagne Experience).

Детайли

Как ще получа билетите си?

Скоро след приключване на резервацията, Вашият електронен билет ще бъде изпратен на посочения имейл адрес. Можете да разпечатате хартиено копие, но на входа се приемат и електронни билети, директно от мобилното Ви устройство.

Как да планирам посещението си?

Моля, елате 30 минути преди определеното време на избраната от Вас дата. Сканирайте баркода на електронния си билет директно на обозначеното място за качване пред Лондонското око.

Колко време са валидни билетите ми?

Вашите билети са валидни само за избрания ден и час. Ако обаче искате да промените датата и часа си, можете да го направите чрез нашия портал за резервации. Линк за вход към портала за резервации ще намерите на Вашия електронен билет.

Важна информация

- Този билет предоставя достъп до специална пътека за хора с предварително закупени билети. По този начин спестявате време, като пропускате редене на касите.

- Дете под 16 години трябва да има придружител на възраст 18 или повече години и да остане под негов надзор през целия престой на и около виенското колело и круизния кораб на "Лондонското око".

Категории билети

Възрастен (16+)

Дете (3-15)

Бебе (0-2): безплатно

Часове на провеждане

Моля, проверете календара за удобни дати и часове.

Резервирайте

Пет, 9 Дек 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Гарантирано най-ниската цена Гарантирано най-ниската цена
Ако другаде откриете по-ниска цена за този продукт, в рамките на 48 часа след завършване на Вашата резервация при нас, ние ще възстановим разликата в пълен размер. Гарантираме Ви най-ниските възможни цени, когато резервирате с нас.

Бестселър

Незабавно потвърждение на поръчката

Получавате електронни билети

Спестете време и прескочете опашките

Часове на провеждане

Какво е включено?

- Билет за Лондонското око за определен ден и час

- Безплатен вход за 4D кино изживяване  

- Аудио гид за Лондонското око - вече с възможност за безплатно изтегляне на iOS и Android

Инструкции за мястото

London Eye: Timed Ticket

Адрес
Riverside Building County Hall Westminster Bridge Road London

×

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.