Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Информация за мястото

ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage

Подобни изживявания

Подобни категории

Билети за: Пътешествие с АББА

Пътешествие с АББА

4.9 (646)
От 168,00 лв.

Пътешествие с АББА е знаменито събитие в Лондон, което задължително трябва да посетите, затова не забравяйте да резервирате билетите си навреме. Станете свидетели на уникално шоу и вижте как образите на АББА превземат сцената, благодарение на технологии от последно поколение в специално построената АББА Арена. Насладете се на вечната музика на шведската група, изпълнена от 10-членен музикален бенд сред най-вълнуващата публика в Лондон. Всичко това ще създаде незабравима атмосфeра, която ще искате да изживеете.

Предимства

- Подсигурете билети си по-рано, за да не пропуснете това събитие
- Вижте АББА на живо, като дигитални аватари на тяхна собствена арена
- Взаимодействайте с иновативна и революционна технология
- Събитието трябва да се изживее, за да се опише напълно
- Пейте и се наслаждавайте на най-големите хитове на АББА

Какво може да очаквате?

Пригответе се да бъдете изумени от неповторимо изживяване, при което границите между реалността и дигиталния свят, и между времето и пространството се размиват. Аватарите на АББА ще изпълняват хитове в компанията на невероятни живи музиканти и тричленен хор, и всичко това, подкрепено от изключителна технология и осветление в специално предназначената АББА Арена.

 

Публиката няма да бъде само зрител; очаквайте да танцувате, пеете и да допринесете за създаването на оживена, незабравима и жизнерадостна атмосфера. Това не е нещо, което може лесно да се обясни, то трябва да се изживее от първо лице.

Как работи?

Как ще получа билетите си?
След като завършите резервацията си, електронният билет ще бъде изпратен на посочен от вас имейл.

Билети за танцовата площадка: Потопете се напълно в концерта с нашите билети за танцовата площадка. Те позволяват да стоите (или по-скоро, да танцувате) по-близо до сцената, изживявайки иновативната технология, звук и осветление от всички страни. Базирайки се на нашия опит, ние от Ticmate, препоръчваме билетите за танцовата площадка за най-пълно изживяване. Въпреки това, те не се препоръчват за лица под 16 години.

Билети със седящи места: Тези билети гарантират седящо място, но вероятно ще се намерите изправени и танцуващи по време на голяма част от концерта.

Възрастово ограничение: Билетите за танцовата площадка не се препоръчват за лица под 16 години.

Как да стигна до АББА Арена?
Най-лесният начин е с влак. Пъдинг Милл Лейн (Pudding Mill Lane), най-близката спирка до арената, се намира точно отсреща по линия DLR (Docklands Light Railway). 

Можете също да изберете метрото (Underground) до гара Стратфорд (Stratford), до която се стига с две линии - Сентръл (Central) и Джубили (Jubilee). От Стратфорд (Stratford) до АББА Арена е около 25 минути пеша.

Друга опция е и АББА Експресен Автобус (ABBA Voyage Express bus service), който тръгва от гара Виктория (Victoria). За по-голямо удобство, можете да резервирате билетите за тази услуга при нас!

Бестселър

Мигновено потвърждение

Получавате електронни билети

Продължителност: 1 часове 40 минути

Инструкции за мястото

ABBA Voyage

Адрес
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Помощна линия на английски

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Нуждаете се от помощ с резервация? С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.