Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Информация за мястото

Novello Theatre

Novello Theatre

Novello Theatre

Подобни изживявания

Подобни категории

Билети за: Mamma Mia

Mamma Mia

4.7 (2004)
От 33,00 лв.
Mamma Mia мюзикъла е в Novello театър в Лондон. Той разполага с всички ваши любими песни на АББА. Купете си билети за театър за Mamma Mia мюзикъла в Лондон тук!

Нощ след нощ, публика са с времето на живота си на Mamma Mia! Слънчев, забавна история за любов, смях и приятелство Катрин Джонсън е вълнуващо Лондон публика в продължение на повече от 10 години. Съвсем наскоро той се превърна в най-голямата британска хитовия филм на всички времена, когато трите жени, които са създали в света етап хит на това, адаптирани за големия екран.

Вдъхновена от магията на разказване на истории песни АВВА, от "Dancing Queen" и "Обърнете шанс на Me" на "Super Trouper" и "Благодаря ви за музиката", Mamma Mia! Е пленителен разказ за семейството и приятелството се разгръща на гръцкия остров рай. В навечерието на сватбата си, стремежа на дъщеря си да открият самоличността на баща си носи трима мъже от миналото на майка си до острова те последно посетен преди 20 години.

Над 40 милиона души по целия свят са били, танцуващи в пътеките на този сензационно музикално, и Лондон е мястото, където всичко започна още през 1999 година. Така че, който ще ви отведе до изпитате радостта и възторга на Mamma Mia с вас?

Работно време

От понеделник до събота 19:45 Четвъртък и събота 15:00

Бестселър

Мигновено потвърждение

Получавате електронни билети

Продължителност: 2 часове 35 минути

Информация за шоуто

Инструкции за мястото

Novello Theatre

Адрес
5 Aldwych London WC2B 4LD

×

Помощна линия на английски

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Нуждаете се от помощ с резервация? С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.