Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Venue Information

Novello Theatre

Novello Theatre

Similar experiences

Similar categories

Билети за: Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7 (1540)
От 21,20 €
Mamma Mia мюзикъла е в Novello театър в Лондон. Той разполага с всички ваши любими песни на АББА. Купете си билети за театър за Mamma Mia мюзикъла в Лондон тук!

Нощ след нощ, публика са с времето на живота си на Mamma Mia! Слънчев, забавна история за любов, смях и приятелство Катрин Джонсън е вълнуващо Лондон публика в продължение на повече от 10 години. Съвсем наскоро той се превърна в най-голямата британска хитовия филм на всички времена, когато трите жени, които са създали в света етап хит на това, адаптирани за големия екран.

Вдъхновена от магията на разказване на истории песни АВВА, от "Dancing Queen" и "Обърнете шанс на Me" на "Super Trouper" и "Благодаря ви за музиката", Mamma Mia! Е пленителен разказ за семейството и приятелството се разгръща на гръцкия остров рай. В навечерието на сватбата си, стремежа на дъщеря си да открият самоличността на баща си носи трима мъже от миналото на майка си до острова те последно посетен преди 20 години.

Над 40 милиона души по целия свят са били, танцуващи в пътеките на този сензационно музикално, и Лондон е мястото, където всичко започна още през 1999 година. Така че, който ще ви отведе до изпитате радостта и възторга на Mamma Mia с вас?

Opening hours

От понеделник до събота 19:45 Четвъртък и събота 15:00

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Duration: 2 hours 35 minutes

Show Information

Инструкции

Novello Theatre

Address
5 Aldwych London WC2B 4LD

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.