Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Venue Information

Prince of Wales Theatre

Prince of Wales Theatre

Similar experiences

Similar categories

Билети за: The Book of Mormon

The Book of Mormon

4.8 (180)
От € 26.3
Книгата на Мормон е весело забавен мюзикъл внесени от етапите на New York за вашето добро прекарване. Билети за Книгата на Мормон в Лондон може да се резервира тук!

Две млади мисионери предприятие на до опасната част на Уганда, за да конвертирате своите граждани към мормонската религия. Един мисионер Старейшина Цената е силно вярващ и да направи нещата да се случват за себе си, докато партньорът му Elder Cunningham е малко на един маниак и социално неловко, но означава, добре - дори когато той embroiders истината, която в крайна сметка го приземи в беда. Нашите две мисионерите научават, че това не е толкова лесно да се разпространи посланието им в Африка страдат от СПИН, бедността и насилието!

Книгата на Мормон е бродуейския мюзикъл от South Park създателите Трей Паркър и Мат Стоун и Avenue Q ко-създател Робърт Лопес. Rolling Stones казва: "The Дженаите на South Park хит на Бродуей, а историята е направена. Мормон е на поход му в легенда ". Time Out New York казва: "Ще се смеете главата. Мормон е музикална комедия небето ".

The New York Post казва: "Обичам Книгата на Мормон".

Opening hours

От понеделник до събота от 19:30 Сряда и събота от 14:30

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Duration: 2 hours 30 minutes

Show Information

Инструкции

Prince of Wales Theatre

Address
31 Coventry Street London W1D 6AS

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.