Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

St Pauls Cathedral

Similar experiences

Similar categories

St Pauls Cathedral

4.6 (76)
От 47,00 лв.
Резервирайте си входни билети до Сейнт Катедралата на Павел, преди да напусне дома си, и да пропуснете линията на боксофиса!

Катедралата Св. Павел е втората катедрала построена на това място, като първи изгоря до основи в големия пожар в Лондон през 1666. Катедралата Св. Павел е най-голямата църква в Северна Европа, и е построена през формата на гигантски кръст с прочутия купол, разположен в центъра.

По-долу е включена в цената на допускане:
- Мултимедия Ръководство: 2010 бе дадено началото на мултимедийно ръководство, което е включено в цената за допускане за всички индивидуални посетители и е на разположение на английски, британски жестомимичен език, френски, немски, италиански, испански, португалски, полски, руски, Мандарин, Японски и корейски. Ръководството използва филм, нова фотография, както и подробен коментар да предложи ефективно тълкуване на тази уникална забележителност.

- Предвидена екскурзии: Обиколка на пода катедрала и криптата, водена от катедралата водачи работят четири пъти дневно в 10:00, 11:00, 01:00, и 02:00. Индивидуални посетителите могат да се присъединят към тях при пристигането без допълнителни разходи и те продължи 90 минути (пространства са ограничени).

- Oculus: Око в Сейнт Пол използва прожекционна технология състоянието на най-съвременните да се потопят посетителите в очарователни истории и историята на този толкова популярен забележителност. Първият по рода си проект в една катедрала, Oculus е носител на няколко награди 270 ° филм опит, който носи 1400 години от историята за живота.

Ticket Selection:
Изберете датата, която пристига в Лондон като "валидна от" дата, като билетите, които купуват тук са валидни в продължение на 1 месец от "валидна от" дата сте избрали. Изберете брой билети и кликнете върху "Търси". След това изберете "Възрастен" или дете билети "(са достъпни за деца на възраст 6-17 години Детски билети). Детски билети могат да бъдат закупени само при закупуване на билети за възрастни. Деца по-млади от 5 години са безплатни, стига те да са придружени от възрастен

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Opening hours

Пон - Сб. 08:30 AM - 16:30, миналата допускане 16:00. галерии отварят в 9:30 AM, последният допускане до галериите е в 16:15. Неделя е затворен за посетители и туристи.

Книга

fri, 28 feb 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Инструкции

St Pauls Cathedral

Address
St Paul's Churchyard, London EC4M 8AD

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.