Търсене

Как в Ticmate адресираме COVID-19? Прочетете повече

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Подобни изживявания

Подобни категории

Трансфер от летище JFK: споделен транспорт

4.0 (67)
От 42,00 лв.
Вместо подчертавайки за обществения транспорт или да се опитва да се отметне такси, изберете нашия рентабилен споделен транспорт, така че вашата ваканция в Ню Йорк може да започне безпроблемно. Нашият шофьор ще ви посрещне на John F. Kennedy (JFK) на летището в Ню Йорк и ще ви отведе до вашия хотел.

Независимо дали пътувате самостоятелно, като двойка или в голяма група, нашите опитни, професионални шофьори ще Ви гарантират транспорт до и от летище JFK е изключително лесно!

Тук можете да поръчате бързо и ефективно транспортиране между летището JFK и вашия хотел. Нашата врата до врата политика, гарантираща транспортиране както на и от вашия хотел и летище JFK.

Просто резервирате вашето споделено JFK летищен трансфер тук, а вие ще бъдете посрещнати от вашия собствен шофьор на летището. Ако желаете, можете да поръчате транспорт обратно, от хотела до летището.

Важна информация:
- Малко след като резервацията е пълна, ще получите електронен билет по пощата. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си.
- Ако желаете да поръчате споделена JFK летищен трансфер отиване и връщане, трябва да поставите две поръчки: Един от летището до хотела и един от Вашия хотел до летището, тъй като всяка резервация нуждае от свой собствен номер за потвърждение.
- Преди да завършите резервацията си, вие ще бъдете помолени да ни предоставите с имената на пътниците, дата на пристигане / заминаване, информация за полета и вашия хотел (включително адрес и телефонен номер), така че ние можем да организираме вашия трансфер до летището.
- Тази услуга работи само на Манхатън между Парк батерия и 125-та улица.
- Ако желаете двупосочен трансфер от Манхатън до летището, просто се обадете на нашия летище агент дву-, три дни преди заминаването си. Телефонният номер ще бъде ясно обозначен върху вас билет.
- Единствено за употреба минивани ясно маркирани GO AIRLINK NYC.

- Детски цените са същите като възрастни.
- Вие имате право само на един стандартен куфар и една чанта ръчен багаж на човек.
- Цената за споделена летище JFK транспорт включва съвети, пътни такси и данъци.

Часове на провеждане

Оперативните час: 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Резервирайте

Нед, 28 Фев 2021

Връщане на сумата при анлурине Връщане на сумата при анлурине
Сумата за закупените билети може да бъде върната до 48 часа преди датата на провеждане. Възможно е да бъде приложена такса за анулиране в размер на до 20% от общата цена.

Незабавно потвърждение на поръчката

Принтирайте билетите

Часове на провеждане

Инструкции за мястото

Контактен център (Англия)

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Имате нужда от помощ с резервацията? С готовност ще отговорим на всички Ваши въпроси.