Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Similar experiences

Similar categories

Newark Airport Transfer: Shared Transfer

4.0 (81)
От 43,00 лв.
Вместо подчертавайки за обществения транспорт или да се опитва да се отметне такси, изберете нашия рентабилен споделен транспорт, така че вашата ваканция в Ню Йорк може да започне безпроблемно. Нашият шофьор ще ви посрещне на летището в Ню Йорк за обработка и ви отведе до вашия хотел.

Независимо дали пътувате самостоятелно, като двойка или в голяма група, нашите опитни, професионални шофьори ще Ви гарантират транспорт до и от летище Нюарк е изключително лесно!

Тук можете да поръчате бърз и ефикасен трансфер между летище Нюарк и вашия хотел. Нашата врата до врата политика, гарантираща транспортиране както на и от вашия хотел и летище Нюарк.

Просто резервирате вашето споделено Нюарк летищен трансфер тук, а вие ще бъдете посрещнати от вашия собствен шофьор на летището. Ако желаете, можете да поръчате транспорт обратно, от хотела до летището.

Важна информация:
- Малко след като резервацията е пълна, ще получите електронен билет по пощата. Моля, разпечатайте билета си и да го носите със себе си.
- Ако желаете да поръчате споделена обработка, транспорт до летището отиване и връщане, трябва да поставите две поръчки: Един от летището до хотела и един от Вашия хотел до летището, тъй като всяка резервация нуждае от свой собствен номер за потвърждение.
- Преди да завършите резервацията си, вие ще бъдете помолени да ни предоставите с имената на пътниците, дата на пристигане / заминаване, информация за полета и вашия хотел (включително адрес и телефонен номер), така че ние можем да организираме вашия трансфер.
- Тази услуга работи само на Манхатън между Парк батерия и 125-та улица.
- Ако желаете двупосочен трансфер от Манхатън до летището, просто се обадете на нашия летище агент дву-, три дни преди заминаването си. Телефонният номер ще бъде ясно обозначен върху вас билет.
- Използвайте само миниванове ясно маркирани GO AIRLINK NYC.
- Детски цените са същите като възрастни.
- Вие имате право само на един стандартен куфар и една чанта ръчен багаж на човек.
- Цената за споделена летище Нюарк транспорт включва съвети, пътни такси и данъци.

Opening hours

Оперативните час: 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Инструкции

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.