Търсене

За нас

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

Подобни изживявания

Подобни категории

-30%
3 в 1 комбо: Музея на Мадам Тюсо, Лондонското око и круиз по река Темза

4.7 (776)
От 179,00 лв.

Изберете нашия невероятен комбиниран пакет 3 в 1, с който получавте достъп до Музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо, Лондонското око и плаване с круиза на Лондонското око по река Темза. Спестявате 30% от цената на билетите на касите и влизате по-бързо на всяка една атракция. Освен това, билетите, закупени от Ticmate, Ви дават гъвкавата опция да променяте деня и часа на посещението си до 24 часа преди първоначално резервираната дата и час. Как да устоите на такова предложение?

Ексклузивна оферта
- Резервирайте онлайн и спестете 30% от цената на билетите на място.

- Насладете се на пълна гъвкавост с нашите билети, които Ви дават възможност да променяте деня и часа на посещението си до 24 часа преди първоначално запазената дата и час, като ползвате линка за специалния портал, посочен на Вашия eлектронен билет.

Предимства

- Насладете се на три от най-популярните атракции в Лондон
- Получавате по-бърз достъп с предварителна резервация на билетите
- Пълна гъвкавост за избор и промяна на датата и часа на Вашето посещение на Лондонското око
- Няма нужда да разпечатвате: сканирайте електронните си билети от мобилното си устройство и сте готови да продължите към забавленията
- Разгледайте известния Музей на восъчните фигури на Мадам Тюсо
- Ще останете възхитени от прекрасните гледки, на които ще се насладите от Лондонското око
- Разгледайте града от круизния кораб докато плавате по река Темза

Какво може да очаквате?

Три страхотни атракции, подходящи за семейства, с 20% остъпка

Това 3 в 1 комбо включва Музея на Мадам Тюсо, виенското колело Лондонското око и плаване с круизен кораб по река Темза.

Гъвкави опции за промяна на деня и часа на посещение

Избирате и променяте датата и часа за посещението Ви до 24 часа преди първоначално избраната дата, като използвате посочения линк на електронния билет. С нас планирате по-лесно от всякога!


Докоснете се до най-големите звезди в Музея на Мадам Тюсо

Посетете световноизвестния музей на восъчните фигури, който зашеметява гостите си вече повече от 200 години. Запознайте се с британското кралско семейство, станете  звезда от червения килим наред с любимите Ви знаменитости и научете за артистизма, който стои зад създаването на тези фигури. Билетите включват също и новото изложение "Междузвездни войни: изживяването", както и 4D кино прожекция на филм с героите на Марвъл. 


Насладете се на гледките от Лондонското око

Лондонското око може да е от сравнително новите атракции в Лондон, но за кратката си история успява да се превърне в една от иконите на града. Няма по-добър изглед към Лондон от върха на това виенско колело, което ще Ви издигне на 130 метра над земята. Едно от най-любимите преживявания в Лондон на малки и големи!

Плавайте с круиз по река Темза

По време на 40-минутното си плаване по река Темза, ще видите някои от най-невероятните забележителности на Лондон като Биг Бен, Парламента, Катедралата на Сейнт Пол, Лондонската кула, Шекспировия театър "Глобус" и други. С коментар на живо от най-добрите гидове, ще се насладите не само на красиви изгледи, но и на вълнуващите истории зад тях. Корабът тръгва от кея, точно под Лондонското око.

Как работи?

Как ще получа билетите си?

Скоро след приключване на резервацията, Вашият електронен билет ще бъде изпратен на посочения имейл адрес. Можете да разпечатате хартиено копие, но на входа се приемат и електронни билети, чрез сканиране на баркода директно от мобилното Ви устройство.

Няколко неща за самите атракции.

Музея на Мадам Тюсо: Датата и часа, които избирате при първоначалната резервация при нас са за посещение на Музея на Мадам Тюсо и не могат да бъдат променяни. Моля, бъдете пред музея 15 минути преди избрания от Вас час и отидете на врата #2. Сканирайте директно баркода на Вашия електронен билет и сте готови да започнете с разглеждането.


Лондонското око и круизно плаване: Можете да посетите Лондонското око и да плавате по река Темза с круизен кораб до три дни преди насроченото посещение на Музея на Мадам Тюсо или до 90 дни след това.

За по-бърз достъп, препоръчваме да резервирате конкретни дата и час за посещението Ви и на другите две атракции, като използвате портала за резервации. Линк и инструкции за портала за резервации могат да бъдат намерени на Вашия електронен билет. Моля, бъдете на посочения адрес поне 15 минути преди резервирания час.

Ако не желаете да запишете предварителен час през онлайн портала, просто елате на касите на Лондонското око в предпочитан от Вас ден и ще получите следващите свободни часове. Моля, имайте предвид, че Вашия билет е стандартен.

Моля, обърнете внимание: един електронен билет предоставя достъп до всички атракции. Ако направите някакви промени в портала за резервации, баркодът на Вашия електронен билет ще отрази тези промени, така че не се изисква преиздаването му. Можете да промените резервацията си до 10 пъти общо и до 24 часа преди запазения ден за посещение на Музея на Мадам Тюсо.

Трябва ли да посетя и трите атракции в един и същи ден?

Не. Можете да изберете да посетите Лондонското око до 3 дни преди посещението Ви в музея и до 90 дни след това. Поради големия туристически интерес препоръчваме да използвате портала за резервации, за да планирате предварително датата и часа на посещението Ви и на Лондонското око.

Важна информация

- Тези билети са стандартни и Ви позволяват да пропуснете опашката на касите на Лондонското око, но не и опашката за качването на самото колело.

- Посочената отстъпка от до 35% се прави в сравнение с цената, която иначе бихте платили на входа на атракциите.

- Детските билети могат да бъдат закупени само в комбинация с билети за възрастни.

- Моля, имайте предвид, че бебешки колички не се допускат в музея.

Категории билети

Възрастен (16+)
Дете (2-15)
Бебе (0-1): безплатно
Деца под 16 години трябва да бъдат придружавани от възрастен с навършени поне 18 години.

Работно време

Музей на Мадам Тюсо: Работното време е всеки ден между 10:00 и 16:00 часа. С нашите билети резервирате посещение на определен ден и час.

Круиз Лондонското око: Всеки ден. Потегля на кръгъл час от кея на Лондонското око, точно под самото виенско колело.

Резервирайте

Пон, 4 Мар 2024

Гаранция за най-добра цена Гаранция за най-добра цена
Ако намерите по-добра цена за този продукт в рамките на 48 часа след завършване на вашата резервация, ние ще ви възстановим разликата в цената в пълен размер.

Мигновено потвърждение

Получавате електронни билети

Спестете време - пропуснете опашката

Работно време

Какво е включено?

- Билети за Мадам Тюсо и Лондонското око
- Плаване с круизен кораб "Лондонското око" по река Темза
- Аудио гид за Лондонското око - вече наличен за безплатно сваляне на iOS и Android
- Гъвкав билет: достъп до портал за промяна на резервациите при необходимост

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horrors
+ The Star Wars Experience

Инструкции за мястото

3 в 1 комбо: Музея на Мадам Тюсо, Лондонското око и круиз по река Темза

Адрес
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Помощна линия на английски

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Нуждаете се от помощ с резервация? С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.