Търсене

За Ticmate

  • 100% сигурна система за плащане

  • Плащате в евро

  • 3,5 милион продадени билети

Venue Information

Similar experiences

Similar categories

Madame Tussauds New York

4.2 (10)
От 68,00 лв.
Резервирайте билети за музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк и да получите бърз достъп до коловоз на восъчния музей. Купи билети за музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк тук!

В град с милиони неща, за да се види и прави, си спирка в Ню Йорк не е пълно, докато сте имали световно известния Мадам Тюсо. Единственото място, където можете да се отблизо и лично с над 220 от най-интересните исторически, политически и емблематични фигури от нашата история в света.

Вашите All Access Pass Билети включва:
• Входът за атракция, с "ускорени достъп билет" (притежателите на ваучери получават VIP достъп) с участието на над 220 реалистични восъчни фигури на най-интересните личности в света и исторически личности.
крещиш! - Изплаши се глупаво с тъмната страна на мадам Тюсо в SCREAM, нашата живо актьор попълнено атракция. • Духът на New York - Потопете се в истинската същност на New York City в най-новата ни изложба. Стойка наред Мерилин Монро в класически NY сцена, бие камбаната на фондовата борса, и да разсъждаваме върху миналото на 11.9 мемориала. Вземете една живописна разходка из Сентрал Парк, седнете зад волана на истински NY кабината и се насладете на възможност веднъж в живота време, за да получите вашата снимка, направена във вътрешността на короната на Статуята на свободата.
Сега отворете! Опитът на Marvel 4D включва добавянето на Thor, Captain America, Spiderman и най-новият Хълк! Гостите са потопени в битката да спаси Ню Йорк като Avengers Marvel са доведени до живот в нашия изцяло нов филм приключение

Има наистина няма извинение за посещение на музея на Мадам Тюсо, докато сте в Ню Йорк!

Важна информация:
- Билетите ще бъдат изпратени до вашия адрес на електронна поща, веднага след като сте завършили вашата резервация и плащане е одобрен.
- Детско билети: 4 до 12 години.
- Тъй като трябва да покаже лична карта заедно с ваучера / електронен билет при влизане Madame Tussauds New York, името на ваучер / д-билет ще трябва да съвпада с името на вашия фото идентификация
- Отворен всеки ден през цялата година.
- Билетът е валиден 30 дни от датата, на която избирате кога резервация.

Ticket categories

Adult
Child (3-12)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 (нд-чт) 10:00 ч. до 10:00 ч. (петък-събота)

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

What’s included?

- Entry-ticket to Madame Tussauds - valid for one month.
- Access to Madame Tussauds New York Presents Broadway!
- An All Access Pass to all of the museum's exhibits (including Marvel SuperHeroes 4D Cinema and The Spirit of New York).

Инструкции

Address
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.