Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

4.6 (638)
От 26,90 €
Покупка завръщането си или еднопосочен билет между летище Лондон Хийтроу и гара Падингтън в Лондон. Пътуването отнема около. 20 минути и влакове оставят на всеки 15 минути.

-Билетите ще бъдат изпратени на вашия имейл.
-Всички влакови билети се издават ръчно и може да отнеме до няколко дни, за да обработим. Вие обаче ще получите билетите си добре, преди да напусне и ако резервирате в близост до датата на отпътуването, ще получите билетите си възможно най-скоро.

NB. Вие не можете да резервирате билети за днес.

-В "Валиден от" дата трябва да бъде датата, на която ще използва билетите влак. Ако резервирате върнат билетите, пътуването на връщане обратно към летище Хийтроу трябва да се използва в рамките на 28 дни от "валидна дата", която сте избрали.
-деца на възраст под пет години пътуват безплатно, стига те да са придружени от възрастен, който притежава валиден билет (4 деца макс. за възрастен).
-Деца на възраст между 5 и 15 между нуждата от закупуване на дете билет.
-NB. Ние изпращаме 1 (един) билет за влак всяка резервация.
-Моля, имайте предвид, че на официални празници на Heathrow Express не работи толкова често, както обикновено, и на 25 декември Heathrow Express не работи изобщо.

Моля, обърнете внимание! Това е отговорност на клиента, за да проверите разписанието на влака преди пътуването им, особено в часовете на влаковете от и до летището за полети, които пристигат или заминават много рано сутрин или късно през нощта, или в случай, че е ограничено обслужване поради работа по поддръжката и т.н. Ние не сме в състояние да се възстанови (или частично или изцяло) за билети, които не могат да се използват, ако разписанието на влака не се вписва с вашия редовен полет пристига или час на тръгване. Ако влаковете са отменени поради работа по поддръжката и т.н., след това винаги ще бъде негов заместник автобусна линия се предлага.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Ticket categories

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Инструкции

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.