Търсене

За Ticmate

Водещ брокер в Европа за международни продажби на билети!

Добре дошли в Ticmate.bg. Това е мястото за вас, ако ви се иска да направите резервация за международно събитие и искам да имам всичките си билети резервирани и по-рано, преди да напусне дома.

Ticmate е шведска компания, която предлага голямо разнообразие от билети за цял свят опит, като забележителности, туристически обиколки, туристически атракции, транспорт, мюзикъли, шоу, футбол и много повече!.

Ticmate е активна в 40 страни на 6 континента, и продава билети за събития в градове по целия свят, от Прага на изток до Las Vegas на запад.

Коя ще бъде следващата си дестинация? Намерете и да резервира билети за вашия опит в Ticmate!

  • 3 милион продадени билети

    4000 + продукта в 30 държави

  • 100% сигурна система за плащане

    Можете да се чувстват 100% безопасна при закупуване на нашия сайт

  • Плащате в евро

    Вие плащате в евро, без скрити такси

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

4.6 (573)
От € 26.9
Покупка завръщането си или еднопосочен билет между летище Лондон Хийтроу и гара Падингтън в Лондон. Пътуването отнема около. 20 минути и влакове оставят на всеки 15 минути.

-Билетите ще бъдат изпратени на вашия имейл.
-Всички влакови билети се издават ръчно и може да отнеме до няколко дни, за да обработим. Вие обаче ще получите билетите си добре, преди да напусне и ако резервирате в близост до датата на отпътуването, ще получите билетите си възможно най-скоро.

NB. Вие не можете да резервирате билети за днес.

-В "Валиден от" дата трябва да бъде датата, на която ще използва билетите влак. Ако резервирате върнат билетите, пътуването на връщане обратно към летище Хийтроу трябва да се използва в рамките на 28 дни от "валидна дата", която сте избрали.
-деца на възраст под пет години пътуват безплатно, стига те да са придружени от възрастен, който притежава валиден билет (4 деца макс. за възрастен).
-Деца на възраст между 5 и 15 между нуждата от закупуване на дете билет.
-NB. Ние изпращаме 1 (един) билет за влак всяка резервация.
-Моля, имайте предвид, че на официални празници на Heathrow Express не работи толкова често, както обикновено, и на 25 декември Heathrow Express не работи изобщо.

Моля, обърнете внимание! Това е отговорност на клиента, за да проверите разписанието на влака преди пътуването им, особено в часовете на влаковете от и до летището за полети, които пристигат или заминават много рано сутрин или късно през нощта, или в случай, че е ограничено обслужване поради работа по поддръжката и т.н. Ние не сме в състояние да се възстанови (или частично или изцяло) за билети, които не могат да се използват, ако разписанието на влака не се вписва с вашия редовен полет пристига или час на тръгване. Ако влаковете са отменени поради работа по поддръжката и т.н., след това винаги ще бъде негов заместник автобусна линия се предлага.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Ticket categories

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Fantastic: 4.6

Perfekt

"Alt virker."

Carsten th, 18 apr 2019

let og hurtigt

"ukompliceret"

Bent steen mon, 18 mar 2019

let og hurtigt

"ukompliceret"

Bent steen mon, 18 mar 2019

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Инструкции

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.